Cum arată copiii lui Bobby din "Dallas". Unul dintre băieţii lui Patrick Duffy a jucat şi în faimosul serial

9 februarie, 2022
18 bob15 jpg jpeg

Renumitul actor Patrick Duffy este printre cele mai proeminente figuri de la Hollywood. Marea sa pasiune i-a influenţat şi pe băieţii săi, Padraic, 46 de ani, şi Conor, 40 de ani, care au dezvoltat un interes pentru artă.

Patrick Duffy şi-a câştigat fani în toată lumea cu rolul din serialul „Dallas”, care a fost difuzat din 1978 până în 1991. Actorul a apărut şi în serialul „Step by Step”.

Cu toate acestea, dincolo de lumina refectoarelor, este îndrăgostit de cei doi copii din căsătoria de decenii cu soţia sa, Carlyn Roser. Să aruncăm o privire la frumoasa lui familie! 

Patrick avea doar 21 de ani când a cunoscut-o pe Carlyn Roser, care profesa ca balerină, într-un autobuz. Carlyn era cu zece ani mai în vârstă decât tânărul actor, dar diferenţa de vârstă nu le-a descurajat dragostea.  Perechea a schimbat jurămintele conjugale într-o ceremonie de nuntă budistă pe 15 februarie 1974. Şi-au întâmpinat primul copil, Padriac Terence, în acelaşi an, iar al doilea copil, Conor Frederick, şase ani mai târziu, în 1980.

Au fost împreună timp de 43 de ani, până când Carlyn a murit de cancer în 2017, la 78 de ani. Pe 23 iunie 2017, la şase luni după moartea ei, Patrick scria pe reţelele de socializare un mesaj sfâşietor. "În această zi în urmă,  cu şase luni, inima mi s-a oprit, dar trăiesc aşa cum îşi doreşte ea. Vom fi împreună pentru totdeauna. Vă mulţumesc pentru dragoste şi îngrijorare".

În octombrie 2019, Patrick a dezvăluit că, deşi Carlyn nu mai este prin preajmă, încă îi simte prezenţa. Actorul ştia ce şi-ar fi dorit regreta sa soţie de la el şi a făcut totul pentru a fi la înălţime.

3 pad10 jpg jpeg

Fiul cel mare al al actorului, Padriac Terrence, s-a născut în 1974, a absolvit Universitatea Princeton în 1996 şi activează în teatru. 

După absolvire, Padriac a lucrat în diferite teatre din Los Angeles, The Echo Theatre, Theatre of Note, The Met Theatre şi Ensemble Studio Theatre. 

În prezent este directorul general al Teatrului Sacred Fools din Los Angeles. Unele dintre piesele sale notabile includ „The Illustrious Birth of Padraic T. Duffy”, „Feet” şi „The Mechanical Rabbit”. 

Padriac şi-a manifestat şi interesul pentru scris. În 2009 a scris o piesă , „Me, You, a Bag & Bamboo”, dar  şi o carte despe creşterea copiilor, „Daddy Drinks”, în colaborare cu cinci dintre prietenii săi.

Dincolo de cariera sa profesională, este un tată mândru de cei doi copii din căsătoria sa cu celebra actriţă Emily Kosloski.

Cel mai mic copil al cuplului, Conor Duffy, s-a născut în 1980 şi, la fel ca tatăl său, tânărul şi-a făcut o carieră în industria cinematografică. Conor şi-a făcut debutul TV în serialul Dallas, în rolul micuţului JR Ewing. A absolvit Universitatea din Washington şi a studiat, de asemenea, la Gaiety School of Acting din Dublin, Irlanda. A apărut în mai multe filme de top, precum „The Mick and Good Girls”, „Arrested Development”, „Falling in Love with the Girl Next Door” şi „Superstore”.

Conor are doi copii, o fată, Fiona Lee, şi un băiat, Maxwell Robert, din mariajul cu producătoareaTV Emily Cutler, cu care s-a căsătorit  în 2006. 

Patrick a dezvăluit că cele mai mari trăiri le are acum alături de nepoţii săi, deoarece îi oferă o fericire similară cu ceea ce el şi regretata lui soţie au simţit când copiii lor erau bebeluşi.  

4 pad11 jpg jpeg

Când nimeni nu se mai aştepta, Bobby din serialul Dallas s-a îndrăgostit de o altă actriţă, Linda Purl. Starul a primit şi aprobarea celor doi băieţi după ce şi-a mărturisit sentimentele.

Potrivit lui Patrick, relaţia lor este ceea ce s-ar numi o poveste de dragoste din vremea covidului, pentru că nu au putut sta în aceeaşi cameră timp de aproape patru luni, dar au vorbit în fiecare zi. 

Linda a explicat că ar fi fost imposibil pentru ei să stea trei ore pe Zoom dacă nu ar fi fost pandemia.

Patrick spune despre Linda că este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat şi mărturiseşte că relaţia lor a fost o surpriză chiar şi pentru el. „Nu am căutat dragostea, dar ea m-a găsit”.

Actorul este surprins pentru că nu s-a gândit niciodată că va mai simţi aşa ceva pentru cineva. Perechea urmează să joace şi într-un nou thriller, "Catch Me If You can”.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique