Cum arată Dan Bordeianu acum, fostul iubit al Adelei Popescu? Are 44 de ani

3 ianuarie, 2020
1 dan bordeianu transformare jpg jpeg

În ultimii ani, Dan Bordeianu a trecut printr-o schimbare majoră. Actorul are 44 de ani şi nu mai arată deloc la fel cu tânărul din telenovele. 

În urmă cu ani de zile, Dan Bordeianu făcea furori în telenovele româneşti alături de Adela Popescu. Culmea, cei doi s-au iubit şi in viaţa reală, toţi se aşteptau să păşească şi în faţa altarului. Viaţa însă i-a purtat pe drumuri diferite, amândoi au acum familii frumoase. 

Actorul s-a transformat foarte mult în ultimii ani, are 44 de ani, o carieră în actorie. Din punct de vedere fizic, acesta nu mai arată la fel ca tânărul pe care îl ştiaţi, poartă barbă mereu, chiar a şi albit. Acum, el stă departe de lumina reflectoarelor, de emisiunile TV. Are o familie frumoasă, o soţie deosebită alături de care locuieşte în Brăneşti:

"Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos ", a spus el în 2019, conform Formula AS. Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg