Cum arată Dana Nălbaru în al doilea trimestru de sarcină

26 ianuarie, 2015
dana nalbaru insarcinata jpeg

Cântăreaţa, însărcinată cu al doilea copil, răsuflă uşurată că a scăpat de greţurile de dimineaţă şi că se poate bucura, în sfârşit, de frumoasa perioadă ce-o are de parcurs până la venirea pe lume a bebeluşului.

Cântăreaţa, însărcinată cu al doilea copil, răsuflă uşurată că a scăpat de greţurile de dimineaţă şi că se poate bucura, în sfârşit, de frumoasa perioadă ce-o are de parcurs până la venirea pe lume a bebeluşului.

Deşi iniţial s-a ferit să vorbească despre sarcina sa, dată fiind pierderea suferită în urmă cu doi ani, Dana Nălbaru a rupt, în sfârşit, tăcerea şi a povestit fanilor săi, via Facebook, cum se simte în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

„De ani de zile aştept să se întâmple iar minunea şi, după o sarcină pierdută acum doi ani, nu puteam sta prea liniştită. Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcină. Mai avem ceva drum de parcurs, ştiu că urmează o perioadă foarte frumoasă şi o aşteptăm cu nerăbdare“, spune soţia lui Dragoş Bucur pe contul său de socializare.

„Burtica mea se vede deja şi lucrul ăsta mă miră foarte tare pentru că-mi amintesc ca atunci când eram însărcinată cu Sofia abia la cinci luni a început să se vadă. De altfel, totul e diferit... de la felul în care mă simt din punct de vedere fizic, până la felul în care privesc perioada de după naştere“, dezvăluie ea.

image

„S-au schimbat şi preferinţele culinare, nici cafea nu mai pot bea, deja a trecut perioada de greţuri (la prima sarcină nu m-am putut ridica din pat vreo patru luni din cauza asta) şi sunt foarte activă“, a mai mărturisit ea.

„În sfârşit, a trecut perioada care mă ţinea în casă, indispusă şi urâcioasă. La treabă cu mine!“, şi-a încheiat ea mesajul postat pe Facebook.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate