Cum arată dezbrăcată, în realitate, Kim Kardashian? Vedeta și-a expus celebrul posterior la plajă

29 martie, 2023

Kim Kardashian s-a arătat în toată splendoarea sa într-un bikini minuscul, pe o plajă din Malibu, iar fotoreporterii au surprins-o fără filtre și Photoshop, de data aceasta.

Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg

Căci întreg clanul Kardashian are probleme cu acuzațiile de supra-editare a fotografiilor. Iar fondatoarea SKIMS, ajunsă între timp antreprenoare de mare succes, jonglează cu kilogramele mai mereu.

Dacă în urmă cu câteva luni slăbise incredibil de mult, Kim Kardashian pare că și-a recăpătat formele.

Sau poate nu le-a pierdut niciodată și a fost doar Photoshop? Evident, ce e fotografiat de paparazzi rămâne. Iar bruneta, fosta soție a lui Kanye West, arată excelent la cei 42 de ani ai săi.

Antreprenoarea și starul de reality show a ieșit afară, la plajă, pentru o ședință foto incendiară într-un costum de baie format din două piese, de un fuchsia aprins, o piesă inedită din cea mai nouă colecție de costume de baie a vedetei.

Întreaga sa echipă a însoțit-o, iar Kim Kardashian și-a expus fără nicio reținere posteriorul voluptos, care a și făcut-o celebră. Acesta pare că rămâne intact, indiferent de cât de suplă este ea. Iar aici trebuie să recunoaștem, Kim Kardashian are o talie de viespe.

Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (1) jpg

Starul este în mare vogă, după ce și-a lansat afacerea care iată, se bucură de mare succes. Femeile adoră produsele sale, create special pentru a masca imperfecțiunile fizice. În colecțiile sale, doamnele cu orice greutate sau formă își pot găsi lenjerie intimă corespunzătoare corpului lor.

Bruneta, care a cochetat luni bune cu nuanța de blond, rămâne una dintre cele mai sexy membre ale familiei sale. Iar acum se pregătește de vară, cu costume de baie colorate, la prețuri accesibile. Anul trecut, costumele de baie s-au vândut imediat, se așteaptă ca și această nouă colecție să se epuizeze.

Kim Kardashian a optat pentru acest bikini minuscul, roz, și o bustieră interesantă, cu fermoar, care se poate ajusta la plajă, în funcție de preferințe.

Kim Kardashian a îndurat frigul și vântul cu stoicism. Dacă echipa sa era bine îmbrăcată, vedeta avea piele de găină, din cauza vântului, pe plaja americană.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg