Cum arată "dormitoarele" concurenţilor Survivor România 2021. Baraca din lemn şi fără pereţi nu seamănă deloc cu luxul de acasă

11 ianuarie, 2021
4 cum arata dormitoarele concurentilor survivor romania 1 jpg jpeg

Concurenţii Survivor România 2021, atât cei din echipa Faimoşilor, cât şi cei din echipa Războinicilor, au de îndurat multe momente grele pe parcursul competiţiei, spre exemplu locul în care dorm, în care mănâncă. Condiţiile sunt tare diferite faţă de cele pe care le au acasă!

Concurenţii Survivor România 2021 care au acceptat marea provocare a vieţii lor, vor uita de luxul apartamentelor de acasă şi vor fi nevoiţi să se adapteze noilor condiţii din câmp. Emisiunea este un adevărat experiment social, un reality ce pune la încercare concurenţilor, vedete şi personalităţi încă necunoscute publicului larg, inteligenţă, inventivitatea, forţă fizică, rezistenţă psihică şi puterea de adaptare la condiţii extreme, departe de confortul familiei şi de tehnologie.

"Dormitoarele" concurenţilor Survivor România 2021

Concurenţii Survivor România 2021 care au acceptat marea provocare a vieţii lor vor uita de luxul apartamentelor de acasă şi vor fi nevoiţi să se adapteze noilor condiţii din câmp. Astfel, cei 24 de concurenţii, Faimoşi şi respectiv Războinici, vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, să îşi procure şi să câştige hrană prin abilităţile fizice şi inventivitate, şi totodată vor trebui să aplice o strategie pe termen lung pentru a-şi construi alianţe şi a rezistă cât mai mult în concurs.

Războinicii şi Faimoşii se vor confrunta pe cele mai dificile trasee din Republica Dominicană în lupta pentru supravieţuire. Astfel, în primul episod din Survivor 2021, Războincii şi Faimoşii s-au duelat pentru recompensă. Concurenţii au fost nevoiţi să treacă cu brio peste obstacole şi să aducă cât mai multe puncte echipei.

Cum arată locurile în care vor dormi Faimoşii şi Războinicii

Războinicii au câştigat miza, astfel că echipa albastră a dobândit acoperişul deasupra capului şi focul. Concurenţii au câştigat un loc acoperit unde să poată dormi după prima confruntare. Norocul nu a fost de partea Faimoşilor în prima confruntare de la Survivor, aceştia au fost nevoiţi să îşi procure singuri materiale din salbăticie pentru a acoperi baraca în care vor petrece restul timpului.

Au la dispoziţie o baracă de lemn, fără pereţi, în sărbăticie.

6 dormitoare concurenti survivor 4 jpg jpeg

Cine sunt Faimoşii de la Survivor România 2021

În echipa Faimosilor a avut loc şi o schimbare pe ultima sută de metri deoarece Ana Porgras s-a retras din motive medicale, iar locul sau i-a fost luat de către Elena Marin, una din cele mai carismatice dansatoare din România. Aşadar, echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniţă, Cătălin Moroşanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeş, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda şi Simona Hapciuc.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg