Cum arată dressingul enorm al lui Jennifer Lopez – cu rochia iconică Versace din 2000

8 februarie, 2016
25389B2200000578 2934442 image m 38 1422725847408 jpeg

Cântăreaţa de 46 de ani i-a lăsat pe cei de la publicaţia People să tragă cu ochiul în dulapul ei cu haine scumpe şi preferate, pantofi şi rochii celebre – doar că am dat nu de un dressing, ci de un întreg apartament enorm dedicat vestimentaţiei şi încălţămintei vedetei!

Jennifer păstrează pantofi Prada de 17 ani

“Bună, sunt Jennifer Lopez şi acesta este dulapul meu!” – de fapt, o întreagă casă dedicată hainelor! JLo şi-a prezentat, anul trecut, toate sutele de perechi de pantaloni, de pantofi, zecile de rochii şi haine, vechi şi noi, de designer mai toate, astfel că fanii au fost copleşiţi de amalgamul de piese vestimentare iconice şi de amploarea dressingului.

200 de perechi de jeanşi... and counting

Bineînţeles, e lesne de înţeles de ce o divă stilată ca ea deţine peste 200 perechi de blugi într-o secţiune înaltă a dulapului, rochii aranjate pe culori şi nuanţe, pantofi de la toţi designerii de soi.. Inclusiv acea rochie controversată Versace, purtată în anul 2000 la gala premiilor Grammy, cu model tropical exotic, verde, din material şifon transparent şi cu cel mai abisal decolteu întâlnit vreodată!

Infama rochie Versace, purtată la Grammyuri

De asemenea, JLo a povestit că, pentru filmul din 2015, The Boy Next Door,  a purtat o pereche de pantofi Prada negri, de 17 ani vechime, la care ţine destul de mult. “Am găsit aceşti pantofi pe care chiar i-am purtat în film. A fost o peliculă cu buget foarte mic şi a trebuit să aleg din dulapul meu lucruri pe care le purtam prin casă şi altele foarte vechi”, povesteşte cântăreaţa. “Personajul meu era professor, deci nu purta tot timpul haine de designer”.

image image

Secţiunea pantofilor şi sandalelor se află într-o zonă discretă – cu rânduri peste rânduri de încălţăminte preţioasă categorisită accesorizată cu genţi şi clutchuri. Mai exact, există o cameră dedicată special tocurilor, organizată pe culori şi stil. E o cameră “dedicată glamourului şi aranjării. Nu e doar un dulap. E o cameră imensă pe care am transformat-o pentru a mă pregăti pentru evenimente şi lucruri de genul acesta”, spune ea.

Foto: People.comRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg