Cum arată familia care a abandonat-o pe Sinead O'Connor? Vezi cine i-a sărit în ajutor!

9 august, 2017
Sinead O'Connor and Son jpeg

După ce, cu o zi în urmă, cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, autoarea hitului "Nothing Compares 2 U", a postat un video îngrijorător, în care cerea ajutor şi mărturisea că are gânduri suicidare, o vedetă a luat atitudine.

Captură din clipul postat de artistă pe Facebook

O atitudine postată online, dar tot e mai bine decât nimic. Cântăreaţa britanică Annie Lennox, căci despre ea este vorba, a scris, ieri, pe Facebook un mesaj prin care s-a arătat îngrijorată pentru sănătatea colegei sale de scenă şi de generaţie.

"Am văzut acel strigăt de ajutor al lui Sinead O'Connor, dintr-unn motel din New Jersey, în care spunea că nu are pe nimeni care s-o ajute, cu excepţia unui psihiatru şi-a unui doctor. Am înţeles că Sinead are probleme mentale serioase, dar pare a fi complet izolată şi sunt îngrijorată pentru siguranţa ei. Nu există prieteni apropiaţi sau membri ai familiei care ar putea fi alături de ea, să o susţină în astfel de momente? Este groaznic s-o vezi într-o astfel de stare." Sinead O'Connor, care a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii şi un nepot, a fost diagnosticată încă de acum zece ani cu tulburare bipolară şi se luptă de câţiva ani buni şi cu depresia şi stresul post traumatic.

„Ştiu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleaşi resurse ca mine. Dintr-o dată, toţi oamenii care ar trebui să te iubească şi să aibă grijă de tine, te tratează ca dracu. Dacă era după mine, eram moartă deja, mă duceam după mama, pentru că am mers singură prin lume timp de doi ani drept pedeapsă pentru că sunt bolnavă mintal şi fiind furioasă că nimeni nu are grijă de mine“, a declarat Sinead în clipul postat pe contul ei de Facebook, în care s-a plâns că locuieşte singură într-un model ieftin din New Jersey.

Alături de fiii cei mici, Shane (13) şi Yeshua (10)

Alături de fiul Jake Reynolds (30), singurul provenit dintr-un mariaj al artistei

Sinead are şi o fiică, Roisin Waters, de 21 de ani

Între timp, luni, pe pagina de Facebook a artistei de 50 de ani a apărut o postare în care un reprezentant al acesteia i-a asigurat pe toţi că Sinead este în siguranţă, nu are tendinţe sinucigaşe şi primeşte cel mai bun ajutor posibil.

Aşa să fie oare?

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg