Cum arată familia din America a fostei campioane Daniela Silivaş? Fiica ei de 15 ani, Ava, este superbă şi practică şi ea gimnastica

25 martie, 2021
6 gettyimages 1224265 jpg jpeg

Este unul dintre cele mai mari nume ale gimnasticii româneşti şi face parte din generaţia care a urmat-o pe cea a Nadiei Comăneci.

Este vorba despre gimnasta Daniela Silivaş, acum în vârstă de 48 de ani, celebră pentru cucerirea a şase medalii la Jocurile Olimpice de vară din 1988. Născută la Deva, Daniela a început gimnastica de la vârsta de şase ani, ajungând, în anii senioratului, să se bată de la egal la egal cu gimnastele care dominau acest sport, rusoaicele şi est-germanele. Cei care au urmărit concursurile de gimnastică de dinainte de Revoluţie şi-o amintesc, desigur, pe mica gimnastă blondă, cu părul scurt şi creţ, care intra mereu în lupta pentru medalii. 

5 daniela 3 jpg jpeg

Daniela Silivaş s-a retras din activitate în anul 1991 şi s-a mutat în Atlanta (SUA), acolo unde antrenează gimnaste aflate în primii ani de performanţă. În 2003, Daniela s-a căsătorit cu managerul sportiv Scott Harper, cu care are trei copii: doi fii, Jadan Scott (16) şi Rylan Bryce Harper (11), şi o fiică, Ava Luciana (15).

1 familie daniela jpg jpeg
2 fiica daniela jpg jpeg

Cum era de aşteptat, ultima i-a călcat pe urme mamei sale campioane şi este, azi, o gimnastă cu experienţă. Daniela postează frecvent pe pagina ei de Facebook filmuleţe de la antrenamentele şi din concursurile frumoasei sale fiice, Ava părând a fi specializată pe proba de paralale. Dacă Ava a moştenit talentul de la mama ei, se pare că silueta ei longilină este mai mult meritul tatălui său american. 

"Ava a crescut în sala de gimnastică. Avea două săptămâni când a intrat primă dată în sală. A făcut primii paşi acolo şi pentru ea a fost locul de joacă. La 5 ani ea a decis sa înceapă antrenamentele şi după câteva luni a început concursurile. I-am fost antrenoare câţiva ani, dar acum prefer să îi fiu doar mamă. Este mândră de realizările mele ca gimnastă, dar pentru ea sunt mamă. Atât", a declarat Daniela într-un interviu pentru ziarul Adevărul. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg