Cum arată familia lui Ben Stiller, starul din „Zoolander”?

19 aprilie, 2016
ben stiller GettyImages 507590174 jpeg

Ştiaţi că şi soţia actorului de comedie este actriţă, tot de comedie? Cuplul chiar a jucat pe marile ecrane împreună, însă puţină lume a dat atenţie acestui detaliu. Dar odată cu prezenţa familiei Stiller la Festivalul de Film de la Tribeca 2016, presa a ţinut morţiş să îndrepte puţin reflectoarele spre ea.  

De data aceasta, vedeta serii nu a fost Ben Stiller, ci nevasta lui, Christine Taylor, în vârstă de 44 de ani, care a venit însoţită de star şi de unul dintre copiii lor la premiera dramei în care ea joacă, Little Boxes.

Familia Stiller la premiera "Little Boxes" - 2016 Tribeca Film Festival

Dacă de obicei atenţia publicului se îndreaptă spre viaţa comediantului de 50 de ani, datorită filmelor nebuneşti în care joacă, cum a fost popularul Zoolander 2, cu Owen Wilson, de data aceasta ne concentrăm pe familia sa.

Ben este un bărbat fericit şi însurat de 16 ani cu Christine, pe care a cunoscut-o chiar la filmările unui serial TV şi cu care a ajuns curând la altar, oficial, în exoticul Kauai, Hawaii. Cuplul de actori a şi jucat adeseori împreună, în comedii în special, cum au fost chiar filmele Zoolander, Tropic Thunder şi serialul Arrested Development.

Actorul a fost acum susţinătorul soţiei sale actriţe

Acum, în weekend, i-am văzut păşind mândri pe covorul roşu, susţinând-o pe Christine la premiera filmului ei, chiar cu fetiţa lor Olivia, în vârstă de 14 ani. Din cadrul lor de familie perfectă a lipsit doar mezinul, Quinlin Dempsey (11). Îmbrăcaţi toţi la patru ace, în negrul clasic şi elegant, membrii familiei Stiller au fost subiect de presă zilele acestea. Poate şi pentru că, în timp ce Ben rămâne dedicat comediei, pregătindu-se deja de o producţie cu mari vedete, Christine s-a detaşat de nişa lor pentru poveşti mai dramatice.

Ben Stiller are doi copii cu Christine, Ella şi Quinlin

Înainte de-a o cunoaşte pe Christine, Ben Stiller s-a mai iubit cu Jeanne Tripplehorn, Calista Flockhart şi Amanda Peet.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg