Cum arată familia lui Zach din „Salvaţi de clopoţel“?

9 martie, 2015
mark paul gosselaar si familia lui 482973825 jpeg

Ei bine, da, deşi nu s-au mai auzit prea multe pe plan profesional despre simpaticul blond din serialul copilăriei noastre, în ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală, actorul Mark-Paul Gosselaar a fost foarte ocupat. Ocupat a fost el şi-n timpul filmărilor

Ei bine, da, deşi nu s-au mai auzit prea multe pe plan profesional despre simpaticul blond din serialul copilăriei noastre, în ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală, actorul Mark-Paul Gosselaar a fost foarte ocupat.

Ocupat a fost el şi-n timpul filmărilor pentru serialul „Salvaţi de clopoţel“, chiar actorul de 41 de ani mărturisind că a avut relaţii cu toate cele trei actriţe care au jucat alături de el, interpretele personajelor Kelly Kapowski, Jessie Spanoşi Lisa Turtle. Ei bine, actorul de origine olandeză se află deja la a doua căsătorie şi este tatăl a patru copii, câte doi din fiecare mariaj.

image

Din 2012, Mark este căsătorit cu Catriona McGinn (foto sus), specialist în publicitate, cea care i-a dăruit doi copii, un băiat de doi ani, Dekker, şi o fetiţă născută în urmă cu doar trei săptămâni, Lachlyn.

În 1996, tânărul Mark se căsătorea cu fostul model Lisa Ann Russell (foto jos), cei doi punând punct mariajului în 2010,căsnicie în urma căreia au devenit părinţii a doi copii, Michael şi Ava.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg