Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova e din Bulgaria şi are doar 22 de ani

1 februarie, 2021
13 femeia cu cele mai mari buze din lume 2 jpg jpeg

Are cele mai mari buze din lume şi se mândreşte cu ele! Andrea Ivanova nu s-a născut aşa, ci a mers la medicul estetician de zeci de ori! Are doar 22 de ani şi chipul ei a trecut printr-o mulţime de transformări!

Vrea să intre în Cartea Recordurilor! Andrea Ivanova are mari planuri de viitor! În urmă cu aproximativ trei ani, în anul 2018, tânăra a început seria transformărilor. Avea puţin peste 18 ani când a decis să îşi mărească buzele. Acum, intervenţiile şi operaţiile estetice sunt la ordinea zilei, majoritatea doamnelor şi domnişoarelor îşi modifică trupul sau chipul la medic. Vor forme mai mari, fie vor să corecteze unele defecte fie vor să...şocheze. 

Aşa este şi în cazul lui Andrea Ivanov. Are 22 de ani, este originară din Bulgaria şi până acum şi-a injectat acid hialuronic în buze de cel puţin 20 de ori. Vrea să le aibă atât de mari încât să fie cunoscută în toată lumea, să intre în Cartea Recordurilor. Pare că e pe drumul cel bun, căci buzele ei au căpătat proporţii mari, nu mai au deloc dimensiuni normale. Oare cum poate vorbi?

11 femeia cu cele mai mari buze din lume 111 jpg jpeg

Se pare că aceasta a fost avertizată de medici să se oprească, dar ea nu are de gând. Va continua să-şi injecteze în buze periodic. Aproximativ 150 de dolari costă o injectare, iar până acum a investit aproximativ 3.000 de dolari. 

Andrea Ivanova a apelat la medicul estetician şi pentru a-şi mări bustul, se pare că recent şi-a pus silicoane. A vrut să aibă un decolteu mai mare. 

3 femeia cu cele mai mari buze din lume 3 jpg jpeg

În urmă cu ani de zile, înainte de aceste operaţii estetice, Andreea arăta diferit. Era o tânără normală, cu părul brunet şi cu trăsături frumoase. Avea buze frumoase, un chip luminos. Iată în galeria foto cum arăta înainte de transformare!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg