Cum arată femeia pe care Cătălin Măruţă a iubit-o înainte s-o întâlnească pe Andra? Era foarte îndrăgostit de ea

27 mai, 2019
8 catalin maruta main jpg jpeg

După atâţia ani lângă Andra, nimeni nu se gândeşte că celebrul prezentator de televiziune ar fi avut o viaţă amoroasă activă înainte să-şi întâlnească aleasa inimii. Ei bine, aflaţi că acesta s-a iubit timp de doi ani cu o altă femeie cunoscută!

Cu câţiva ani s-o întâlnească pe mama copiilor lui, Cătălin Măruţă a fost într-o relaţie cu producătoarea emisiunii sale de pe TVR 2. Iulia lucra alături de el, aşa că de la amiciţie la iubire n-a fost decât un pas. Culmea e că, la rândul ei, Iulia avea partea ei de faimă, fiind fiica jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia.

3 iulia ioanitoaia2 jpg jpeg

Din păcate, relaţia dintre Cătălin Măruţă şi Iulia Ioaniţoaia n-a rezistat decât doi ani şi câteva luni, vestea despărţirii lor fiind publică atunci când prezentatorul a apărut în videoclipul Andrei, ”Băieţii şi Fetele ce vor”. Acela a fost şi momentul, de altfel, când Andra şi Măruţă şi-au confirmat relaţia amoroasă.

7 iulia fosta catalin2 jpg jpeg

Cât despre Iulia, aceasta şi-a văzut de cariera sa, deşi a fost profund, chipurile, întristată de separare. De-a lungul timpului, Cătălin Măruţă a refuzat să vorbească despre relaţia de iubire pe care a trăit-o lângă Iulia, însă n-a ascuns niciodată că au format un cuplu.

foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg