Cum arată fiica lui Michael Schumacher şi ce pasiune periculoasă are!

11 mai, 2018
ginaaaa jpeg

Din decembrie 2013, când Michael Schumacher a suferit acel accident teribil la schi, familia lor nu mai este la fel. Fiica celebrului campion de Formula 1, pe nume Gina-Maria Schumacher, acum în vârstă de 21 de ani, a acordat primul ei interviu în care a vorbit despre pasiunea sa, dar şi despre tatăl ei.

Gina-Maria Schumacher

Starea de sănătate din prezent a lui Michael Schumacher este ţinută secretă. Nimeni nu ştie dacă celebrul campion de Formula 1 a făcut progrese sau dacă starea lui s-a înrăutăţit. Şi asta pentru că familia lui, care îl îngrijeşte în reşedinţa din apropierea lacului Geneva, din Elveţia, a făcut un pact de a-i proteja intimitatea în aceste clipe atât de grele.

A amintit de tatăl său în interviul acordat

Totuşi, fiica sa, Gina-Maria, a acceptat să acorde primul ei interviu televizat. Ea a mărturisit că a fost cât pe ce să-i calce pe urme tatălui ei, însă a ales, în cele din urmă, o altă profesie. Nu una lipsită de riscuri totuşi! Gina-Maria este campioană mondială la echitaţie, preferând patru picioare în detrimentul a... patru roţi. ”Am fost la karting pentru un sezon cu tata, dar am preferat caii”, spune ea în acel interviu.

Vorbind despre pasiunea sa, dar şi despre calul care a făcut-o să câştige concursuri importante, Gina-Maria a declarat: ”N-am mai văzut un cal care să fie precum o maşinărie. Prefer competiţiile, căci sunt amuzante şi nu forţează caii foarte mult”. Interviul întreg cu Gina-Maria urmează să fie difuzat, aşadar nu ştim dacă a furnizat şi alte informaţii despre cariera sa ori starea de sănătate a tatălui ei.

Anul trecut, Gina-Maria a câştigat campionatul mondial de echitaţie, la categoria de juniori. Gina are un frate, pe nume Mick, în vârstă de 18 ani, care se ţine departe de lumina reflectoarelor.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg