Cum arată fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger!

12 ianuarie, 2016
colaj tata fiu jpeg

În mai 2011, Arnold Schwarzenegger şi-a încheiat mariajul cu Maria Shriver după 25 de ani petrecuţi împreună, căci aceasta aflase că Arnold este tatăl copilului menajerei lor, Mildred Patricia Baena. Băiatul s-ar fi născut în urmă cu 15 ani, pe când Mildred lucra în casa Mariei şi a lui Arnold.

[caption id="attachment_391123" align="alignnone" width="600"] Arnold Scwarzenegger[/caption]

image

 Istoricul aventurii lui Arnold cu menajera care i-a dăruit un fiu

Joseph Baena, căci aşa se numeşte copilul rezultat din aventura lui Arnold cu Mildred, s-a născut pe doi octombrie 1997, la o lună distanţă după ce Christopher, cel de-al patrulea copil al cuplului Maria-Arnold, să se nască.

Arnold a precizat, însă, că el nu a ştiut de la bun început că este tatăl acestui copil, ci că şi-a dat seama mulţi ani mai tâziu de la naşterea lui: ”A început să semene cu mine, atunci m-am prins. Atunci am refăcut firul”, a declarat Arnold, la un moment dat, în timpul emisiunii ”60 de minute”.

Imediat ce şi-a dat seama că Joseph era copilul lui, Arnold şi-a asumat responsabilitatea şi i-a oferit sprjin financiar. Se scria pe atunci că Arnold i-ar fi cumpărat fiulul său ilegitim o casă cu patru dormitoare şi piscină, în afara oraşului Los Angeles.

image

Interesant de ştiut este că la momentul conceperii acestui copil, Mildred era căsătorită cu Rogelio şi că imediat după naşterea lui Joseph, Mildred s-a despărţit de soţul ei, cu toate că actele de divorţ le-a depus tocmai în 2008.

Ce face acum Joseph?

Joseph a absolvit anul trecut liceul

Ei bine, fiul ilegitim al lui Arnold are acum 18 ani, iar anul trecut a absolvit liceul „Frontier” din Riverside, California. Din păcate, la ceremonia de absolvire nu a avut norocul de a-şi vedea tatăl în rândul invitaţilor, deşi se pare că cei doi au relaţie destul de bună. ”Este minunat şi înţelege perfect situţia. Aşa că totul s-a aranjat cumva”, spunea în urmă cu un an Arnold.

Joseph şi mama sa, femeia cu care Arnold a avut o aventură

În timpul liceului, Joseph s-a făcut remarcat prin abilităţile sale sportive, fiind un membru de bază al echipe de înot al respectivului liceu. Aşa tată, aşa fiu am zice noi, având în vedere că Joseph a moştenit cu siguranţă alura atletică de la tatăl său.

Joseph, alături de mama sa

La 16 ani, Joseph şi-a obţinut şi carnetul de şofer, fiind foarte încântat să poată fi la volanului Jeep-ului pe care Arnold i l-a făcut cadou de Crăciun.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg