Cum arată fiul lui Meg Ryan şi-al lui Dennis Quaid?

20 ianuarie, 2016
savior jpeg

S-au căsătorit în 1991, după ce au apărut pe micile ecrane, împreună, în trei filme. Un an mai târziu da la momentul căsătoriei dintre Meg şi Dennis a apărut pe lume singurul copil biologic al cuplului: Jack Quaid.

Au fost căsătoriţi din 1991 până în 2001

Ei bine, au trecut 23 de ani de atunci, iar Jack s-a transformat într-un tânăr chipeş, care le seamănă foarte mult părinţilor lui. Mai mult, Jack le-a călcat pe urme şi-n carieră, acesta fiind un actor novice, care deja a apărut într-o peliculă de succes.

Jack a apărut pe micile ecrane în rolul lui Marvel, în 2012, în pelicula ”The Hunger Games”. Acesta declară că deşi părinţii lui sunt actori cu notorietate, el a fost nevoit să treacă printr-un casting extrem de solicitant, în care i s-a testat rezistenţa fizică.

Jack, la premiera serialului ”Vinyl”,. în New York, pe 15 ianuarie

Potrivit IMDB, fiul celor doi actori urmează să joace într-un serial marca HBO, numit ”Vinyl”, care are premiera la începutul acestui an.

Jack are o relaţie foarte strânsă cu părinţii lui, fiind adesea fotografiat în compania lor. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Jack a fost zărit de paparazzi în timp ce se îndrepta spre un restaurant alături de mama sa, Meg Ryan.

Jack, alături de mama sa, celebra Meg Ryan

Meg Ryan şi Dennis Quaid au divorţat în 2001.

Sursa foto: Getty Images / Hepta / Cinemagia