Cum arat─â fiul lui Mihai M─ârgineanu?

17 septembrie, 2015
mihai margineanu jpeg

Pe un velier de 16 metri, ├«nchiriat din Atena, Mihai M─ârgineanu a explorat al─âturi de fiul s─âu frumuse┼úile Marii Egee ┼či ale insulelor grece┼čti. Artistul m─ârturise┼čte c─â a ales s─â-┼či petreac─â astfel c├óteva zile de vacan┼ú─â ca s─â se odihneasc─â dup─â o perioad─â foarte aglomerat─â, dar ┼či cu g├óndul s─â se preg─âteasc─â pentru un adev─ârat tur de for┼ú─â: ÔÇťFilm─âri pentru serialul Las Fierbin┼úi, examene la Autoritatea Aeronautic─â ┼či concerte, primul fiind Haimanalele ┼či Doamna, chiar de ziua mea, pe 2 octombrie, la Cinema PatriaÔÇŁ.

image

ÔÇťAm plecat ca b─âie┼úiiÔÇŁ, spune

despre aventura de pe Marea Egee pe care a tr─âit-o al─âturi de b─âiatul s─âu, prilej cu care au putut descoperi ÔÇťfrumuse┼úile ascunse de ape sau de distan┼úele de neparcurs ale Greciei antice ┼či moderne ├«n aceea┼či m─âsur─âÔÇŁ.

ÔÇťAm g─âsit insule ├«n care este interzis orice mijloc de locomo┼úie cu motor ┼či lumea se deplaseaz─â cu m─âgarii, am fost pe insula pe care John Fowles a scris Magicianul, am f─âcut baie cu delfinii ┼či am v─âzut colonii de zargani fosforescenti! Am cunoscut rom├óni care fac parte din Rom├ónia aia frumoas─â, pe care noi o iubim, ┼či australieni, francezi, englezi, greci sau rom├óni uni┼úi de acelea┼či pasiuni sau aceeasi muzic─âÔÇŁ, adaug─â c├ónt─âre┼úul.

Mihai Margineanu recunoa┼čte c─â vacan┼úa nu a fost lipsit─â ┼či de unele momente aventuroase, printre care o furtun─â care i-a surprins ├«n largul insulei Poros: ÔÇťAm fost nevoi┼úi s─â ne ad─âpostim ├«ntr-o marin─â pescareasc─â, cu ad├óncimi necorespunzatoare velierului nostru. Dar, p├ón─â la urm─â, am avut noroc!ÔÇŁ

image

Ziua de 2 octombrie va fi una foarte special─â pentru Mihai M─ârgineanu, pentru c─â, pe l├óng─â aniversarea zilei sale de na┼čtere, va s─ârb─âtori ┼či zece ani de spectacole live. Artistul va face acest lucru al─âturi de cei 1000 de oameni care, pe 2 octombrie, vor fi prezen┼úi la Cinema Patria, la super show-ul organizat de Vreau Bilet ┼či care reune┼čte unii dintre cei mai buni muzicieni ai momentului - ÔÇťHaimanalele ┼či DoamnaÔÇŁ.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg