Cum arată fiul lui Mihai Mărgineanu?

17 septembrie, 2015
mihai margineanu jpeg

Pe un velier de 16 metri, închiriat din Atena, Mihai Mărgineanu a explorat alături de fiul său frumuseţile Marii Egee şi ale insulelor greceşti. Artistul mărturiseşte că a ales să-şi petreacă astfel câteva zile de vacanţă ca să se odihnească după o perioadă foarte aglomerată, dar şi cu gândul să se pregătească pentru un adevărat tur de forţă: “Filmări pentru serialul Las Fierbinţi, examene la Autoritatea Aeronautică şi concerte, primul fiind Haimanalele şi Doamna, chiar de ziua mea, pe 2 octombrie, la Cinema Patria”.

image

“Am plecat ca băieţii”, spune

despre aventura de pe Marea Egee pe care a trăit-o alături de băiatul său, prilej cu care au putut descoperi “frumuseţile ascunse de ape sau de distanţele de neparcurs ale Greciei antice şi moderne în aceeaşi măsură”.

“Am găsit insule în care este interzis orice mijloc de locomoţie cu motor şi lumea se deplasează cu măgarii, am fost pe insula pe care John Fowles a scris Magicianul, am făcut baie cu delfinii şi am văzut colonii de zargani fosforescenti! Am cunoscut români care fac parte din România aia frumoasă, pe care noi o iubim, şi australieni, francezi, englezi, greci sau români uniţi de aceleaşi pasiuni sau aceeasi muzică”, adaugă cântăreţul.

Mihai Margineanu recunoaşte că vacanţa nu a fost lipsită şi de unele momente aventuroase, printre care o furtună care i-a surprins în largul insulei Poros: “Am fost nevoiţi să ne adăpostim într-o marină pescarească, cu adâncimi necorespunzatoare velierului nostru. Dar, până la urmă, am avut noroc!”

image

Ziua de 2 octombrie va fi una foarte specială pentru Mihai Mărgineanu, pentru că, pe lângă aniversarea zilei sale de naştere, va sărbători şi zece ani de spectacole live. Artistul va face acest lucru alături de cei 1000 de oameni care, pe 2 octombrie, vor fi prezenţi la Cinema Patria, la super show-ul organizat de Vreau Bilet şi care reuneşte unii dintre cei mai buni muzicieni ai momentului - “Haimanalele şi Doamna”.Recente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg