Cum arăta Gabriela Firea la debut, când era reporter în Bacău? Trecutul mai puţin ştiut al Primarului General al Capitalei

25 septembrie, 2020
9 gabriela firea transformare jpg jpeg

Gabriela Firea apare zilnic pe micul ecran, funcţia sa de Primar General al Capitalei o obligă să iasă la conferinţe, să informeze cetăţenii despre starea oraşului. Dar cum arăta ea la debut? Cum a devenit cunoscută publicului larg?

De la reporter, la prezentatoare TV, la om politic, iar, mai apoi, la Primar General al Capitalei. Care e trecutul mai puţin ştiut al Gabrielei Firea? Gabriela Firea, actualul primar al Bucureştiului, şi-a început cariera în presă în 1990, ca reporter la săptamânalul „Pur şi simplu“ din Bacău. A venit apoi Bucureşti, unde a lucrat la Cotidianul Azi.

7 gabriela firea reporter la bacau 4 jpg jpeg

Se ştie că aceasta a fost redactor-prezentator la Radio Contact, iar în perioada până în 1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”, realizator-moderator al emisiunii „Ediţie Specială” şi Realizator-moderator al rubricii „Ştirea Zilei”, scrie libertatea.ro. 

1 gabriela firea reporter la bacau 3 jpg jpeg

Gabriela Firea a fost şi consilier pentru relaţii publice şi imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 şi purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

În 2001 a intrat în trustul de presă Intact, condus de Dan Voiculescu A fost redactor şi prezentator al emisiunii „Observator”, precum şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 şi a l emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3.

5 gabriela firea la observator antena 1 jpg jpeg

Gabriela Firea a făcut apoi un pas neaşteptat. Aceasta a intrat în politică, în PSD, în 2012.

Gabriela Firea, despre viaţa personală

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele din septembrie 2010, cei doi au împreună doi copii. Recent au sărbătorit 10 ani de la nuntă. Au ales să bifeze acest eveniment în familie, alături de cei apropiaţi. “Încredere, trăiri, pasiune, îngrijorare, fericire, nopţi albe, fluturi în stomac, framântări, îmbrăţişări...într-un cuvânt : VIAŢĂ!”, aşa arată pentru Gabriela Firea bilanţul acestor ani."

Florentin Pandele a cerut-o în căsătorie pe Gabi Firea după trei săptămâni de relaţie. "Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan. Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră. Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent", declara Florentin Pandele la Antena1.

10 gabriela firea si florentin pandele jpg jpeg

Foto: Capturi TV, Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg