Cum arată Harrison Ford la 78 de ani. Celebrul actor se menţine în formă cu sport şi hrană sănătoasă

10 iunie, 2021
9 ford jpg jpeg

Harrison Ford este activ şi într-o formă de zile mari la 78 de ani. Cum a fost fotografiat? 

Actorul filmează Indiana Jones 5 în Newcastle. În pauze se plimbă, face sport şi mănâncă sănătos. A fost fotografiat de către paparazzi plimbându-se cu bicicleta şi echipat corespunzător de-a lungul râului Tyne în Newcastle, împreună cu bodyguard-ul său.

După ce s-a plimbat suficient, celebrul actor a oprit la un restaurant pescăresc şi şi-a comandat biban de mare şi midii, un meniu sănătos care se asortează de minune cu un stil de viaţă sportiv.

De aceea nu ne mirăm că dl Ford arată minunat pentru vârsta lui, demonstrând că viaţa sănătoasă, activă, cu atenţie la hrană rămâne cea mai bună reţetă de longevitate.

Momentan, Harrison Ford locuieşte în nordul Angliei, unde filmează Indiana Jones 5, la presupusul castel bântuit Bamburgh Castle Northumberland.

Actorul se bucură la maxim de locaţia superbă în care meseria l-a adus şi profită de peisajele vaste pentru a se plimba, atât la picior, cât şi cu bicicleta.

Starul de la Hollywood a surprins pe toată lumea când şi-a făcut apariţia la restaurant. El şi-a comandat biban, care avea preţul de 17.95 lire sterline şi midii, care au costat 11.50 lire porţia.

Oamenii prezenţi la restaurant s-au bucurat să ia masa cu o asemenea celebritate, nominalizat de patru ori la Globurile de Aur. Iar pe pagina de Facebook a restaurantului acest moment chiar a fost marcat: ”Imaginează-ţi că-ţi bei cafeaua liniştit şi când te uiţi puţin în jur îl vezi pe... Indiana Jones.”Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg