Cum arată în prezent Kelly McGillis, starul din ”Top Gun”. N-a mai apărut în public de foarte mult timp

13 iunie, 2018
tom cruise kelly jpeg

În anii `80 cucerea faima mondială graţie personajului Charlotte ”Charlie” Blackwood, în pelicula de succes ”Top Gun”, care-l avea pe Tom Cruise drept cap de afiş. Acum, la 32 de ani de la premiera acestui film, Kelly McGillis, căci acesta este numele ei real, nu mai seamănă deloc cu cea de pe micile ecrane.

Aşa arăta pe când o juca pe Charlotte Blackwood

S-a retras din lumina reflectoarelor la câţiva ani după ce filmul ”Top Gun” a înregistrat un succes răsunător. A apucat, însă, să-şi pună numele pe mai bine de 50 de generice, bucurându-se acum de un palmares bogat.

Alături de Tom Cruise, în ”Top Gun”

Viaţa ei a fost la fel de agitată şi pe plan personal. Kelly a fost căsătorit de trei ori, culmea a treia oară ajunâng în faţa ofiţerului de stare civilă la braţul unei... femei! Asta pentru că-n aprilie 2009, după două mariaje eşuate cu bărbaţi, actriţa a recunoscut că e lesbiană. N-a avut, însă, mare noroc nici cu mariajul cu o femeie. Kelly şi Melanie Leis s-au despărţit în 2011, la doar un an de la căsătorie.

Prezent. Kelly nu mai seamănă deloc cu sex-simbolul anilor 80.

Astăzi, Kelly McGillis are 60 de ani şi nu mai arată deloc precum odinioară. Kilogramele în plus şi anii ce-au trecut au făcut-o pe celebra actriţă să nu mai aibă nimic din seducătoarea Charlotte Blackwood. Actriţa a fost zărită de paparazzi în Hendersonville, North Carolina, în weekendul trecut. Îmbrăcată lejer, tunsă scurt şi cu părul grizonant, Kelly părea mai mult o bunicuţă obişnuit, decât un fost star hollywoodian.

Val Kilmer, atunci şi acum

Culmea e că în perioada aceasta se filmează pentru Top Gun 2, în care vom avea ocazia să-l vedem pe co-starul ei, Val Kilmer (58), dar şi pe Tom Cruise, cel care deţine rolul principal. Momentan, nu ştim dacă Kelly va mai apărea în rolul lui Charlotte ”Charlie” Blackwood.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg