Cum arată în prezent Oana Mareş, prezentatoarea emisiunii „It`s show time”?

5 septembrie, 2017
oana mares jpeg

Am cunoscut-o pe micile ecrane, în rolul gazdei emisiunii ”It`s show time”, difuzată pe Antena 2, dar şi prin prisma faptului că, la acea vreme, era soţia simpaticului actor Augustin Viziru. Ei bine, de la divorţ, dar şi de când nu mai e pe micile ecrane, au trecut câţiva ani, timp în care superba Oana Mareş a marcat câteva evenimente importante în viaţa ei.

Oana Mareş

Oana Mareş este astăzi o femeie împlinită! Are o relaţie fericită cu Dragoş Săbăreanu, bărbatul alături de care a devenit mamă acum cinci ani, şi a lăsat în urmă agitaţia showbizului şi lumina reflectoarelor. Cei care o urmăresc pe reţelele de socializare ştiu deja că Oana este într-o perioadă bună din viaţa sa, în care toate sunt tihnite şi bine aranjate, dar şi faptul că-n tot acest timp s-a implicat în afacerea iubitului său, ”Glassworks” (o companie care produce elemente de mobilier din sticlă).

Cu băieţelul ei

image

Totuşi, în câteva postări de pe Facebook, Oana a dezvăluit că pregăteşte o nouă producţie Antena Stars. E vorba despre emisiunea ”Descoperă-ţi frumuseţea”, care va avea premiera în această toamnă, iar Oana Mareş are un loc în echipa de producţie.

Va lua parte la proiectul „Descoperă-ţi frumseţea”

Iar dacă e să trecem la un capitol mai superficial, trebuie să precizăm că Oana arată mai bine ca oricând, bucurându-se de o siluetă bine antrenată în sala de fitness. De altfel, fosta prezentatoare postează des pe conturile ei de socializare fotografii şi video-uri în care apare făcând sport. Pesemne, pilates-ul e sportul care o ţine în formă şi care o ajută să învingă trecerea timpului. Haideţi să vedem, aşadar, câteva fotografii recente cu frumoasa Oana Mareş!

image image image image

Pe Oana o găsiţi pe Facebook şi pe Instagram!Recente pe Ok! Magazine

banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg