Cum arată în prezent starul din „Prison Break”? Detaliul neştiut din viaţa lui Wentworth Miller

30 decembrie, 2018
1 wentworth miller jpg jpeg

Wentworth Miller şi-a început cariera actoricească cu mai mulţi ani înainte de a juca în ”Prison Break”, însă tocmai rolul lui Michael Scofield i-a adus faima.

De la debutul lui în rolul fratelui iubitor, hotărât să-şi scoată fratele din închisoare, au trecut nu mai puţin de 13 ani, timp în care actorul Wentworth Miller a fost cooptat şi-n alte roluri de succes, bucurându-se de simpatia publicului.

Una dintre cele mai recente pelicule în care joacă, ”The Loft” (2015), ni-l arăta, însă, pe starul hollwywoodian complet schimbat faţă de momentul debutului. Cu multe kilograme în plus,  părul grizonant, şi un ten îmbătrânit, Wentworth Miller de-abia amintea de actorul HOT, care cucerea inimile doamnelor şi domnişoarelor din întreaga lume.

image

În prezent, actorul are deja 46 de ani, aşa că a trecut de mult timp de prima tinereţe. Cât desprea viaţa lui personală, Wentworth îşi duce traiul cu discreţie, dezvăluind de-abia în 2007 că este gay. În 2013, actorul recunoştea că orientarea lui sexuală l-a făcut să se gândească la sinucidere de mai multe ori în timpul adolescenţei.

În 2016, după ce a dezvăluit că s-a luptat şi cu depresia, Wentworth Miller a fost desemnat ambasadorul organizaţiei caritabile ”Active Minds”, care militează pentru sănătatea mentală. Vorbind despre kilogramele în plus, actorul a mărturisit că totul se datorează faptului că se refugiază în mâncare atunci când depresia se face simţită.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia