Cum arată în prezent văduva lui Emil Hossu? Ultimele cuvinte pe care actorul i le-ar fi spus soţiei sale

24 iunie, 2019
1 emil hossu catrinel main jpg jpeg

La începutul acestui an s-au împlinit şapte ani de când celebrul actor Emil Hossu a părăsit această lume, lăsând în spate o văduvă îndurerată şi un copil neconsolat.

Emil Hossu a pierit la vârsta de 70 de ani făcând ceea ce iubea cel mai mult: teatru. Acesta s-a stins din viaţă, pe 25 ianuarie 2012, în timpul unei repetiţii la piesa de teatru ”Aniversarea”, în care juca alături de nimeni alta decât soţia sa, actriţa Catrinel Dumitrescu.

Acesta a căzut secerat din picioare, însă a reuşit, cu câteva clipe înainte să închidă ochii definitiv, să-i transmită un mesaj de iubire partenerei de peste 20 de ani. ”Te iubesc, Catrinel”, ar fi fost ultimele cuvinte ale marelui actor, adresate soţiei sale, care a asistat neputincioasă la scena dramatică.

Cauza morţii: infarct miocardic. Din păcate, la sosirea echipajului SMURD, actorul era fără suflare, şi-n ciuda eforturilor disperate ale medicilor, acesta n-a mai putut fi readus la viaţă. În urma lui, văduva sa a vărsat râuri de lacrimi, neobişnuindu-se nicicând cu pierderea prematură a soţului său. Nici fiul provenit dintr-un mariaj anterior, Dan, nu a fost de consolat în faţa morţii tatălui său, deşi se ştia că cei doi au avut o relaţie mai puţin apropiată.

Astăzi, Catrinel Dumitrescu are 62 de ani şi e, în continuare, una dintre cele mai îndrăgite şi prezente actriţe de teatru. Ea face parte din echipa de actori ai teatrului Nottara din Bucureşti, iar când nu e pe scenă e la catedră, fiind profesoară la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie. Cât despre înfăţişarea ei, Catrinel se bucură de un tonus de invidiat, având o siluetă ca trasă prin inel.

Catrinel Dumitrescu şi Emil Hossu n-au avut niciun copil împreună. Chiar actorul, care are un fiu dintr-un alt mariaj, recunoştea că n-a cunoscut nicicând simţul patern. Cei doi aveau, în schimb, un câine, un Golden Retrivier, pe nume ”Alun”, pe care îl îndrăgeau nespus.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}