Cum arată Irina Loghin în costum de baie, la 84 de ani. Artista s-a relaxat și s-a distrat în Dubai

7 decembrie, 2023

Vegetariană și adepta mișcării zilnice, Irina Loghin face dovada că vârsta este doar un număr. Marea noastră artistă s-a lăsat fotografiată, fără inhibiții, în costum de baie.

Irina Loghin, Ozana, Ana PNG

Irina Loghin, artistă, mamă și bunică și-a luat o vacanță binemeritată și s-a relaxat la căldură, în exoticul Dubai. Cântăreața de folclor a gustat din toate plăcerile Emiratelor Unite: plajă, bălăceli și plimbări cu cămila.

În online, au apărut imagini cu solista în costum de baie, la 84 de ani.

Irina Loghin și fiul în Dubai PNG

Irina Loghin reușește să se mențină într-o formă de invidiat. La vârsta de 84 de ani, artista are un stil de viață sănătos și, uneori, marea doamnă muzicii populare românești apelează la diferite proceduri de înfrumusețare pentru a se menține într-o formă de zile mari.

Celebre sunt și exercițiile sale de gimnastică facială, pe care multe românce le urmează. Fără doar și poate, mișcarea zilnică și regimul de viață vegetarian au ajutat-o pe vedetă să se mențină atât de fresh ca octogenară!

Supranumită doamna cântecului popular românesc, Irina Loghin se bucură de o binemeritată vacanță alături de fiul ei, într-o destinație cu multe grade în termometre, departe de România, mai exact Dubai. Îmbrăcată în costum de baie colorat și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin s-a lăsat fotografiată alături de fiul său și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Irina Loghin în Dubai PNG

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, spunea, cu ceva vreme în urmă Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, spunea Irina Loghin, doamna muzicii populare, în cadrul unui interviu acordat postului Antena 3.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg