Cum arată Irina Tănase, la o lună de la despărţirea de Liviu Dragnea. Tânăra este aproape de nerecunoscut

14 ianuarie, 2022
1 irina t 3 png png

Anul 2022 vine cu schimbări pentru Irina Tănase. Tânăra de 29 de ani a publicat câteva imagini pe contul său de socializare şi pare că şi-ar fi adus îmbunătăţiri de ordin estetic.

Nimic nefiresc în dorinţa unei femei de a schimba ceva după o despărţire. Ea pare să fi apelat la injecţii cu acid hialuronic în zona feţei, pentru buze mai pline, umplerea ridurilor nazolabiale şi definirea pomeţilor. De altel, aceste intervenţii sunt foarte în vogă în rândul vedetelor, după cum arată click.ro.

6 irina t jpg jpeg

Chiar dacă la un moment dat se discuta inclusiv de căsătorie în cuplul Liviu Dragnea (59 de ani) – Irina Tănase, se pare că informaţiile primite de fostul preşedinte PSD legate de iubita sa nu l-au încântat şi a decis să pună capăt poveştii de iubire, după ce când a ieşit din închisoare declara că se grăbeşte să ajungă la femeia care îl aşteaptă.

Explicaţiile Irinei se pare că nu au fost credibile pentru fostul politician şi cei doi au pus capăt relaţiei de 8 ani în decembrie 2021, în ciuda faptului că Irina neagă vehement acuzaţiile de infidelitate care au apărut inclusiv în presă.

”Despărţirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiţionat şi n-au existat fapte de care să mă ruşinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărţirea dintre noi a fost bruscă.

Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS şi ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine şi a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înşală”, a declarat Irina Tănase la sfârşitul anului trecut.

Pentru tânără viaţa merge mai departe, aşa cum se observă şi din fotografiile postate şi are o alură copilărească şi jucăuşă.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg