Cum arată Irina Tănase, la o lună de la despărţirea de Liviu Dragnea. Tânăra este aproape de nerecunoscut

14 ianuarie, 2022
1 irina t 3 png png

Anul 2022 vine cu schimbări pentru Irina Tănase. Tânăra de 29 de ani a publicat câteva imagini pe contul său de socializare şi pare că şi-ar fi adus îmbunătăţiri de ordin estetic.

Nimic nefiresc în dorinţa unei femei de a schimba ceva după o despărţire. Ea pare să fi apelat la injecţii cu acid hialuronic în zona feţei, pentru buze mai pline, umplerea ridurilor nazolabiale şi definirea pomeţilor. De altel, aceste intervenţii sunt foarte în vogă în rândul vedetelor, după cum arată click.ro.

6 irina t jpg jpeg

Chiar dacă la un moment dat se discuta inclusiv de căsătorie în cuplul Liviu Dragnea (59 de ani) – Irina Tănase, se pare că informaţiile primite de fostul preşedinte PSD legate de iubita sa nu l-au încântat şi a decis să pună capăt poveştii de iubire, după ce când a ieşit din închisoare declara că se grăbeşte să ajungă la femeia care îl aşteaptă.

Explicaţiile Irinei se pare că nu au fost credibile pentru fostul politician şi cei doi au pus capăt relaţiei de 8 ani în decembrie 2021, în ciuda faptului că Irina neagă vehement acuzaţiile de infidelitate care au apărut inclusiv în presă.

”Despărţirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiţionat şi n-au existat fapte de care să mă ruşinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărţirea dintre noi a fost bruscă.

Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS şi ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine şi a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înşală”, a declarat Irina Tănase la sfârşitul anului trecut.

Pentru tânără viaţa merge mai departe, aşa cum se observă şi din fotografiile postate şi are o alură copilărească şi jucăuşă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg