Cum arată iubitul Iuliei Albu și cum s-au cunoscut? „A fost ură la prima vedere, a fost ceva reciproc“

2 mai, 2022
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 7 jpg

Partenerul de viață al comentatoarei de modă și-a făcut apariția în premieră la iUmor, unde a dat detalii despre culisele relației lor într-un joc umoristic foarte bine ticluit.

Iulia Albu vorbește despre multă vreme despre iubitul ei Mike, dar nimeni nu-l văzuse până acum, el fiind o persoană mai discretă. Dar iată că producătorii show-ului iUmor au reșit să-l convingă să facă un roast în ediția specială în care Iulia era invitată. Și, cum era de așteptat, prezența lui în platou a luat pe toată lumea prin surprindere.

Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei, și-a început roastul iubitul Iuliei Albu. „Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, o iubesc pe Iulia și am vrut foarte mult să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați, mă numesc Mike, iar pentru toți ceilalți sunt partenerul Iuliei“, a continuat el. „Viața cu Iulia e ca o cursă de viteză, cu obstacole.“

Cum s-au cunoscut? „Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic. Un blind date de succes“, spune Iulia. „A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra și, ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Și, bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Și, am alergat trei metri și a spus: „Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi“. Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală.“

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc, a comentat Iuia. Întrebată dacă această reacție a avut legătură cu îmbrăcămintea, Iulia Albu a spus că: „Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după 2 luni, când el m-a sunat și a spus: „Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem.“ Și m-am gândit: „OK.

Roastul de la iUmor a fost destul de „contondent“, însă a contrabalansat spre final.

După ce i-a dedicat un fragment din „Balada“ lui Ciprian Porumbescu, Mihai Alexandru a creat un moment care i-a lăsat pe toți din platou să creadă că urmează o cerere în căsătorie: “Iulia, am știut exact cum trebuie să fie femeia din viața mea: frumoasă, sexy, deșteaptă, sigură pe ea, creativă, iubitoare, sălbatică... Dar te-am întâlnit pe tine. Dar aș vrea să profit de faptul că ești în rochia asta minunată și să-ți spun: nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor? Și Albu să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui ceva pe tine.

În ciunda acestei „fente“, Iulia Albu și Mihai Alexandru au oferit publicului un moment de tandrețe: un sărut pe scena iUmor.

stanga
dreapta
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 1 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 5 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 2 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 4 jpg
image png
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 6 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 3 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 7 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 8 jpg
Mihai Alexandru iubitul Iuliei Albu la iUmor 9 jpg

Întrebată dacă s-a așteptat să fie cerută de soție în fața camerelor de filmat, Iulia Albu a răspuns că: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui și nu este nici genul meu. Voi vă dați seama ce moment penibil ar fi fost?“

FOTO: capturi TVRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg