Cum arăta John Lennon la 26 de ani?

24 septembrie, 2012

La 32 de ani de la moartea sa, continuă să apară imagini inedite cu liderul formaţiei Beatles, fără colegii săi de trupă Paul McCartney, George Harrison sau Ringo Starr.

La 32 de ani de la moartea sa, continuă să apară imagini inedite cu liderul formaţiei Beatles, fără colegii săi de trupă Paul McCartney, George Harrison sau Ringo Starr.

Fotografiile au fost realizate când starul avea 26 de ani şi filma pentru pelicula „Cum am câştigat războiul“/„How I Won The War“, regizată de Richard Lester, cel care i-a oferit un rol principal, fără a-I coopta şi pe colegii lui de trupă, aşa cum a făcut-o în alte filme ale sale, „A Hard Day's Night“ şi „Help!“.

Fotograful Zdenko Hirschler l-a vizitat pe Lennon în Andaluzia, Spania, unde aveau loc filmările, şi a fost surprins de cât de tânăr părea John Lennon: „Lăsând la o parte uniforma militară, arăta ca un tânăr student: curat şi fericit. Avea 26 de ani dar arăta ca un adolescent“, mărturiseşte fotograful.

Vezi aici fotografiile

Lennon i-a spus atunci fotografului că Beatles urma să ia o pauză: „Ajunge cu călătoriile, cu turneele. Ne vom despărţi, pentru un timp, cel puţin“. Cântăreţul i-a mărturisit lui Hirschler că se săturase de stilul de viaţă pe care îl ducea în Beatles: „Doream să încerc un alt stil de viaţă, poate că actoria este o nouă soluţie, o nouă aventură“, a spus Lennon.

În finalul filmului realizat de Lester, personajul lui John Lennon moare după ce este împuşcat de patru ori. Lennon a refuzat iniţial să joace în scena respectivă, spunând că ani de zile a fost chinuit de ideea că nu va muri din cauze naturale. În mod straniu, temerile sale s-au adeverit în anul 1980, când Lennon a fost ucis în apropiere de locuinţa sa din New Yok, fiind împuşcat de cinci ori de către Mark Chapman.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg