Cum arăta John Lennon la 26 de ani?

24 septembrie, 2012

La 32 de ani de la moartea sa, continuă să apară imagini inedite cu liderul formaţiei Beatles, fără colegii săi de trupă Paul McCartney, George Harrison sau Ringo Starr.

La 32 de ani de la moartea sa, continuă să apară imagini inedite cu liderul formaţiei Beatles, fără colegii săi de trupă Paul McCartney, George Harrison sau Ringo Starr.

Fotografiile au fost realizate când starul avea 26 de ani şi filma pentru pelicula „Cum am câştigat războiul“/„How I Won The War“, regizată de Richard Lester, cel care i-a oferit un rol principal, fără a-I coopta şi pe colegii lui de trupă, aşa cum a făcut-o în alte filme ale sale, „A Hard Day's Night“ şi „Help!“.

Fotograful Zdenko Hirschler l-a vizitat pe Lennon în Andaluzia, Spania, unde aveau loc filmările, şi a fost surprins de cât de tânăr părea John Lennon: „Lăsând la o parte uniforma militară, arăta ca un tânăr student: curat şi fericit. Avea 26 de ani dar arăta ca un adolescent“, mărturiseşte fotograful.

Vezi aici fotografiile

Lennon i-a spus atunci fotografului că Beatles urma să ia o pauză: „Ajunge cu călătoriile, cu turneele. Ne vom despărţi, pentru un timp, cel puţin“. Cântăreţul i-a mărturisit lui Hirschler că se săturase de stilul de viaţă pe care îl ducea în Beatles: „Doream să încerc un alt stil de viaţă, poate că actoria este o nouă soluţie, o nouă aventură“, a spus Lennon.

În finalul filmului realizat de Lester, personajul lui John Lennon moare după ce este împuşcat de patru ori. Lennon a refuzat iniţial să joace în scena respectivă, spunând că ani de zile a fost chinuit de ideea că nu va muri din cauze naturale. În mod straniu, temerile sale s-au adeverit în anul 1980, când Lennon a fost ucis în apropiere de locuinţa sa din New Yok, fiind împuşcat de cinci ori de către Mark Chapman.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg