Cum arată, la 49 de ani, Eugenia Şerban, prima femeie care a filmat scene XXX cu o altă femeie într-un film românesc

13 noiembrie, 2018
1 eugenia serban main jpg jpeg

Este primul şi singurul doctor în actoria de film şi televiziune din România, are o carieră artistică de peste 30 de ani şi e de-o frumuseţe răpitoare. Azi, Eugenia Şerban îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

image

Ajunsă la 49 de ani, Eugenia Şerban încearcă să ţină timpul pe loc. Actriţa a vorbit deschis despre ”ajutoarele” ei la acest capitol. ”Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting (sper să mai dureze câţiva ani de zile) mai fac câte un artificiu. (...) Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.”, spune ea despre intervenţiile la care a apelat pentru a-şi menţine tinereţea.

image

Siluetă de vis fără sală ori dietă

Cât despre silueta sa trasă ca prin inel, actriţa mărturiseşte că se bucură de gene bune şi că sunt puţine sacrificiile pe care le face pentru a arăta atât de bine. ”Sunt o norocoasă. Nu-mi place să ţin regimuri. Dar mai am grijă seara să nu mănânc. Uneori, mai dau iama, dar încerc să nu exagerez. Nu mă apuc să mănânc seara slană şi pâine. (...) Fac masaj. Merg prin parc, pe jos. Dar aş minţi să spun acum că mă duc la sală”, a povestit Eugenia Şerban.

image

Eugenia Şerban, o viaţă greu încercată

Şi-a făcut debutul actoricesc la Teatrul de Stat din Turda, unde a avut ocazia să întâlnească oameni care au ocrotit-o şi ghidat-o în noua viaţă. ”Eram cea mai mică din echipa de teatru de la Turda. Am fost adoptată ca şi copilul trupei, cabiniera îmi spăla, costumiera în călca, şoferul teatrului îmi aducea de mâncare. Am stat şase luni într-o cabină de machiaj. Eram iubită, ocrotită”, a mărturisit actriţa în urmă cu câteva luni în emisiunea ”Star Matinal”.

Peste 30 de ani de carieră

image

Amintindu-şi de colegele de breaslă, cu care se înţelegea cel mai bine, Eugenia Şerban le numeşte pe Bianca Brad şi pe Rodica Horobeţ ca fiind cele alături de care a pornit în cariera de actriţă. ”Eram nelipsite toate trei de la toate castingurile pentru filmele cinematografice, cu adolescenţi. Cam de atunci am început toate trei cariera. Oamenii ne protejau, eram nişte copii, eu aveam 14 ani.”, relatează actriţa de 49 de ani.

image

Vorbind despre oamenii care i-au influenţat cariera şi cu care a avut ocazia să joace pe micile ecrane, dar care nu mai sunt astăzi printre noi, Eugenia Şerban îi pomeneşte pe Gheorghe Dinică, pe Ştefan Iordache, Ioan Cojar, la clasa căruia a fost (1991-1997).

Primele scene de sex cu o femeie

image

În anul 2003, Eugenia Şerban era protagonista primelor scene de sex cu o femeie într-un film românesc. Ea a jucat rolul lui Mari în pelicula ”Dulcea saună a morţii”, alături de o distribuţie de excepţie din care nu lipseau nume precum Gheorghe Dinică, Mitică Popescu, Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Costel Constantin, etc.

Implanturile mamare care i-au pus viaţa în pericol

Eugenia nu ascunde drama prin care a trecut în 2014. Pe atunci, Eugenia s-a confruntat cu apariţia unor tumori în zona bustului, apărute în urma unei intervenţii nereuşite cu implant mamar. Ea a fost nevoită să-şi extirpeze ambii sâni pentru a-şi salva viaţa.

Căsătoria cu un cetăţean strâin

image

Despre viaţa personală a actriţei se ştiu prea puţine, căci aceasta şi-a dorit să fie cunoscută publicului larg doar graţie talentului actoricesc. Eugenia a fost căsătorită în tinereţe cu un bărbat de origine arabă, alături de care a avut un băiat. Pe când micuţul avea doar doi ani, actriţa a divorţat de tatăl copilului ei. Astăzi, Lorans Bataineh (25) este un tânăr de succes, care visează la o carieră în actorie.

image

foto: Facebook, Cinemagia, etc.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg