Cum arată la 59 de ani actorul din ”Hercule”?

23 martie, 2018
hercule3 jpeg

L-am îndrăgit în rolul lui Hercule în serialul eponim, dar şi-n rolul Căpitanului Dylan Hunt în ”Andromeda”. A apărut şi-n două episoade din ”Prinţesa Războinică” şi s-a întipărit în memoria tuturor drept războinicul neînvins, asta deşi, în timpul filmărilor, în realitate, a suferit patru infarcte. Dar cum arată în prezent actorul Kevin Sorbo, cel care i-a dat viaţă neînfricatului ”Hercule”?

kevin Sorbo în rolul lui Hercule

Ei bine, ajuns la 59 de ani, Kevin Sorbo şi-a păstrat fizicul impresionat şi pare că timpul a stat în loc pentru el. Nici măcar o zi peste 30 de ani nu i-am da celebrului actor, care a reuşit să iasă învingător din lupta cu timpul. Profesional vorbind, lucrurile n-au evoluat pentru el, mai ales că a fost nevoit să renunţe la volumul mare de muncă, dat fiind faptul că în 1997 s-a confruntat cu un anevrism la umăr, care a dus la patru infarcte. N-a stat, însă, nici pe loc, apărând în distribuţiile mai multor pelicule de succes. Niciuna, însă, la fel de cunoscută precum producţia ”Hercule”. Are credite de regizor, producător şi chiar a dezvoltat câteva jocuri video, foarte populare.

Kevin Sorbo la 59 de ani

Arată la fel de bine precum în serial

În prezent.

Pe plan personal, Kevin este căsătorit cu Sam Sorbo, fostă Jenkins, pe care a cunoscut-o, în 1997, pe platourile de filmare ale serialului ”Hercule”, când aceasta a prins un rol episodic. În serial, dacă vă amintiţi, Hercule s-a căsătorit cu Serena, cea care, însă, moare în circumstanţe misterioase. În viaţa reală, scenariul e asemănător, diferenţă făcând faptul că au trei copii superbi şi că trăiesc fericiţi împreună şi-n prezent. Copiii lor se numesc: Braedon Cooper (născut în 2001), Shane Haaken (născut în 2004) şi Octavia Flynn (născut în 2005).

Kevin şi Sam în ”Hercule”

În realitate. Kevin Sorbo şi soţia sa, SamRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg