Cum arată la 60 de ani David Duchovny din Dosarele X. Nu mai e dependent de sex, ci de cărţi

20 aprilie, 2021
3 david duchovny in dosarele x jpg jpeg

David Duchovny a rămas în memoria publicului prin două roluri memorabile, cel din Dosarele X şi cel din Californication, dar şi prin dependenţa sa de sex. Azi, la 60 de ani, actorul a lăsat în urmă viaţa intensă şi-şi petrece timpul scriind cărţi. 

În anii 2000, o săptămână fără un nou episod din Dosar X era pustie. Mai ales că aveam prilejul să-i revedem pe agenţii FBI Scully şi Mulder, atât de sobri şi de sexy. Pe David Duchovny l-am revăzut apoi în Californication, un alt serial de succes, după care nu s-a mai auzit mare lucru de el, în afară de celebra sa dependenţă de sex, tratată în diverse centre de renume. 

Dosarele X
Dosarele X

În vreme ce partenera lui din Dosarele X, Gillian Anderson, continuă să fie şi azi în lumina reflectoarelor, David Duchovny pare că a intrat într-un con de umbră. Actorul în vârstă de 60 de ani e mai preocupat de cariera de scriitor decât de cea de actor. Domeniu în care excelează, lansându-şi recent a patra carte, Truly Like Lightning, ce are şanse mari să devină bestseller, la fel ca celelalte trei. În paralel, îşi cultivă o altă mare pasiune, cântatul. Deşi recunoaşte că nu este încă maestru la chitară, îi face mare plăcere să susţină concerte.

Davin Duchovny si Gillian Anderson
Davin Duchovny si Gillian Anderson

Spre bucuria celor nostalgici, Gillian a postat recent pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de fostul partener de film. David şi-a vizitat buna prietenă acasă, iar aceasta nu a ezitat să imortalizeze momentul. Cu păr grizonat şi barbă, este evident că anii şi-au pus amprenta asupra chipeşului actor, însă are acelaşi aer sexy de odinioară. Cert este că David are gene bune, moştenindu-şi mama de 91 de ani, care a ieşit inclusiv la vot în toamna anului trecut.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg