Cum arată, la 60 de ani, Prinţesa Leia din Războiul Stelelor?

17 noiembrie, 2016
princess leia 800 2 jpeg

Dacă eşti fan al seriei Războiul Stelelor, o cunoşti cu siguranţă pe Carrie Fisher. Sau fie, pe prinţesa Leia, rolul care i-a marcat cariera actriţei ajunse acum la 60 de ani.

Prinţesa Leia şi Han Solo

Şi da, povestea de dragoste dintre personajul principal, Han Solo, jucat de Harrison Ford, şi Leia s-a tradus şi în realitate, timp de trei luni, când o Carrie de 19 ani s-a iubit cu actorul pe atunci în vârstă de 33, pe platourile primului film din franciză.

Anii au trecut şi Carrie a cam dispărut de pe radarul Hollywoodului, pentru a reveni anul trecut, cu un rol în sequelul Star Wars: The Force Awakens. Pe plan personal, fosta prinţesă Leia nu se poate declara foarte împlinită, spre deosebire de partenerul ei, Harrison Ford.

Actriţa are la activ două mariaje ratate, unul cu muzicianul Paul Simon şi al doilea cu impresarul Bryan Lourd, tatăl singurului ei copil, Billie, în vârstă de 24 de ani.

Carrie Fisher, la New York Film Festival

Carrie, acum la 60 de ani

În ciuda abuzului de droguri care i-a măcinat viaţa şi din cauza căruia şi-a ratat cariera, actriţa diagnosticată şi cu sindromul bipolar este o prezenţă destul de agreabilă la bătrâneţe.

În cele mai recente fotografii cu ea, de pe 10 octombrie, Carrie apare într-o formă foarte bună şi prezentabilă, rămânând fidelă părului lung, marcă personală.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg