Cum arată la 71 de ani Victoria Principal. Ce viaţă a avut după mega succesul Dallas şi de ce a ales să părăsească serialul şi să refuze un salariu fabulos

20 aprilie, 2021
7 capturepam png png

Victoria Principal la 71 de ani, după mega succesul Dallas. Era una dintre cele mai iubite actriţe din lume în timpul difuzării serialului. Interpreta rolul Pamela Barnes Ewing, personaj pozitiv.

Stârnea pasiuni pentru blândeţea şi frumuseţea sa. Anii au trecut, iar Victoria Principal şi-a schimbat viaţa radical. A făcut o pasiune pentru îngrijirea pielii şi şi-a întemeiat o companie care se ocupă cu produse destinate îngrijirii pielii.

De asemenea, a plecat de la Hollywood şi se concentrează exclusiv pe bunul mers al companiei sale, pe eforturile sale filantropice şi este extrem de pasionată de cai.

Actriţa a mărturisit că de când a citit prima dată scenariul Dallas a ştiut că va avea un succes răsunător. Este un serial care a făcut istorie, într-adevăr. Rolurile din Dallas au schimbat pentru totdeauna vieţile actorilor care au jucat acolo. Fiindcă aşa se întâmplă când ai succes: oamenii te identifică mai degrabă cu personajul. Deşi, în zilele noastre, e greu de crezut că mai putem face asemenea pasiuni ca atunci, când producţiile nu aveau capacitatea şi rulajul de acum.

Putem încadra Dallas în vremurile bune de altă dată.

Principal a declarat revistei People: ”De când am început filmările, m-am îndrăgostit de rol şi de serial. Am simţit că era vorba de ceva foarte special şi mi-am dorit mult să fac parte din acest proiect. Nu-mi pot imagina să nu fiu Pam.”

Actriţa care are acum 71 de ani a fost soţia lui Bobby Ewing în film timp de 9 ani şi a plecat în 1987.

De ce a plecat?

Nu a fost de acord cu decăderea personajului său. Ar fi primit un salariu enorm per episod şi ar fi putut deveni cea mai bine plătită actriţă din istoria televiziunii, însă a refuzat categoric. ”Sunt momente în viaţă când îţi descoperi adevăratul caracter”, a spus pentru EW câţiva ani mai târziu. ”În noaptea aceea, am dormit ca un prunc. Fiindcă nu eram de vânzare.”

Cum Victoria a spus clar că nu mai continuă, personajul său a murit într-un accident de maşină. Însă nu era o problemă, dacă se răzgândea, găseau o formulă să o ”readucă din morţi”, nu ar fi fost o premieră în Dallas.

La 50 de ani, a dorit să îşi schimbe viaţa. A ridicat o companie puternică de la conducerea căreia s-a retras pentru a-şi continua menirea filantropică.

De ce a fost Pamela atât de iubită? Pentru că a fost autentică. Victoria Principal este atât de nobilă şi de curată la suflet încât reuşeşte să transmită căldura sa umană oricui. Este implicată şi ajută oameni, animale, natură.

De asemenea, are o fermă de salvare a animalelor, unde reabilitează suflete nefericite, care au fost neglijate sau abuzate.

Sursa foto: Profimediaimages şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg