Cum arată Lady Gaga fără machiaj?

27 martie, 2012
546985768 jpeg

Ne-am obişnuit s-o vedem în ţinute excentrice, cu coafuri complicate şi cu faţa încărcată de machiaj. Deunăzi însă artista s-a expus voit pe Twitter, fără retuşuri cosmetice.

Ne-am obişnuit s-o vedem în ţinute excentrice, cu coafuri complicate şi cu faţa încărcată de machiaj. Deunăzi însă artista s-a expus voit pe Twitter, fără retuşuri cosmetice. Lady Gaga e una dintre cele mai fotografiate vedete de la ora actuală. Cu toate acestea, chiar dacă de multe ori îşi simte spaţiul invadat, se pare că artista vrea ca fanii ei să ştie totuşi mai multe decât reuşesc pozele paparazzilor să transmită prin intermediul tabloidelor şi revistelor mondene.

Astfel, Gaga se numără printre celebrităţile care şi-au făcut un obicei din a se fotografia singure, în intimitate, şi de a posta pentru fani instantanee cu ele în ipostaze casnice.

image

Ieri, cântăreaţa le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor săi şi s-a fotografiat în baie, în faţa oglinzii. Cu părul prins şi cu o floare după ureche, Lady Gaga a vrut să-şi dezvăluie frumuseţea naturală, cu ajutorul telefonului mobil. Ataşat fotografiei, cântăreaţa a postat urarea: „Să aveţi o zi bună!“.

Cu câteva zile înainte, Gaga a mai postat o altă fotografie pe Twitter, în care se mândrea cu noua ei pereche de cercei supradimensionaţi.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg