Cum arată Laura Cosoi în costum de baie la două luni de la naștere. Actrița marchează un dublu eveniment

16 august, 2022
laura4 jpg

Laura Cosoi petrece zile minunate în Austria alături de soțul ei, Cosmin, și de cele trei fetițe. Cei doi marchează astfel ziua Verei și șapte ani de la nuntă.

La două luni de la a treia naștere, blonda etalează o siluetă fără cusur.

“Salutări de la Viena! Am pornit într-un road trip despre care nu știm mare lucru. Suntem organizați, nu zic nu, adică știm când am plecat și când ne intorcem, dar nu avem un plan bătut în cuie pentru traseu. Așadar, am călătorit noaptea cu copiii spre Viena și bine am făcut, pentru că au dormit tot drumul. Chiar și Lara, care acasă se mai trezește că să o alăptez, de această dată a dormit neîntrerupt . Noaptea trecută am stat la Viena și acum pornim spre munți, mai exact, mergem spre Alpi și ne vom caza la un chalet pentru 3 nopți. În rest, nu știm mai nimic, dar tare aș vrea să ajung și în Italia. Aștept însă de la voi recomandări legat de cazări, locuri de vizitat sau activități pentru copii”, spunea Laura Cosoi.

Apoi călătoria a continuat. „Suntem la Kaprun de două zile și ne bucurăm de tot ce ne înconjoară. Am trecut de la 28 de grade la 4, de la piscină, la ghețar, de la drumeție pe munte la relaxare pe iarbă, de la prânz pe piscuri înalte la cină pe malul lacului și astea toate într-o singură zi. Este splendid aici și mă bucur mult că am ales acest traseu. Ne pregătim de o nouă aventură”.

laura53 jpg

Cei doi sărbătoresc azi un dublu eveniment. Laura vorbește despre povestea frumoasă pe care o trăiesc.

“Azi este o zi specială pentru noi, de două ori. Sărbătorim 2 ani de la venirea pe lume a Verei și 7 ani de la nuntă tradițională, din Ardeal!

Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumina. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi în care să nu ne minunăm de ține. Te rugăm să ne ierți pentru stângăcii, pentru momentele când ne pierdem răbdarea, pentru… șții tu . Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!

La mulți ani, Vera noastră! Să fii sănătoasă, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos și bunătate, de lumina și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit!”.

laura41 jpg

“Povestea noastră ar putea începe cu “A fost odată că niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povești”…

Sunt binecuvântată și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru viața frumoasă, pentru familia din care provin și pentru familia în care tocmai am intrat, pentru norocul de a avea lângă mine bărbatul care mă face fericită zi de zi, pentru că m-a lăsat să exist pe pământ românesc, cel mai iubit cu putință! Mulțumesc! La mulți ani nouă, Cosmin!”Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg