Cum arată legendarul Anthony Hopkins la 79 de ani?

22 iunie, 2017
anthony jpeg

Este unul dintre acei actori cu o carieră prolifică în spate, al cărui nume este ştiut de oricine, de oriunde, şi care, ajuns la 79 de ani, inspiră la fel de multe lucruri precum o făcea în tinereţe. Are un Oscar (”The silence of the Lambs”), un Glob de Aur, 4 trofee BAFTA, 2 statuete Primetime Emmy şi lista premiilor poate continua, căci actorul are în palmares 48 de câştiguri şi 57 de nominalizări.

În primii ani de carieră

În prezent, Anthony Hopkins trăieşte în cartierul bogătaşilor de la Hollywood, Malibu, unde îşi petrece timpul pictând, cântând la pian şi plimbându-se ore-n şir pe plajă. ”Am o viaţă frumoasă. Sunt fericit, orice ar înseamna asta”, ne mai transmite, din când în când, actorul.

La 79 de ani

Zilele trecute, însă, actorul ne-a făcut o surpriză de proporţii! A apărut pe covorul roşu, alături de mult mai tânăra sa soţie, Stella Arroyave (61), la premiera filmului ”Transformers – The Las Kinght”, care a avut loc la Civic Opera House, în Chicago, Illinois.

Alături de soţia sa

Ajuns în lumina reflectoarelor, Anthony le-a demonstrat tuturor că cei 79 de ani nu-l sperie şi că-i poartă cu mândrie. Noi am spune că timpul a fost tare blând cu celebrul actor şi că nu i-am da nici măcar o zi peste 60 de ani. Vioi şi jovial, actorul a păşit cu mândrie alături de soţia sa pe covorul roşu, arătându-le tuturor cârcotaşilor că zvonurile privind sănătatea lui şubredă sunt clar nefondate. Ne bucurăm, aşadar, să-l vedem pe cuceritorul actor într-o formă atât de bună, şi îi dorim să ne bucure mulţi ani de acum încolo cu prezenţa sa.

image

Actorul are, anul acesta, în desfăşurare trei filme: ”Brian Pern: A Tribute”, ”Transformers: the Last Knight”, care a avut premiera zilele trecute, şi ”Thor: Ragnarok”, care este momentan în postproducţie.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg