Cum arată Linda Gray, la 82 de ani. Fiica îndrăgitei Sue Ellen din Dallas îi seamănă izbitor

13 octombrie, 2022
Linda Gray (1) jpg

Linda Gray a împlinit recent 82 de ani. Actrița este cunoscută publicului din România mai cu seamă pentru rolul său celebru din serialul ”Dallas”, Sue Ellen.

Linda Gray a interpretat o pe Sue Ellen Ewing timp de 11 ani jpeg

Ei bine, dacă în Dallas personajul era o doamnă plictisită, care se binedispunea doar dacă bea băuturi alcoolice, în viața reală, Linda Gray acordă o mare atenție stilului de viață sănătos, care a și ajutat-o să ajungă la această vârstă și să arate fabulos.

Actrița își mai răsfață ocazional fanii cu imagini noi cu ea. În cea mai recentă, o vedem foarte fericită, în timp ce se afla într-o croazieră.

Linda Gray (2) jpg

Iar tenul său arată aproape impecabil, dacă nu i-am cunoaște datele personale, probabil ne-am gândi că este o doamnă în jurul vârstei de 60 de ani. Și-a păstrat atât silueta, cât și zâmbetul cuceritor, în pofida greutăților vieții. Căci Linda Gray a trecut printr-o imensă durere în 2020, când și-a pierdut unicul fiu, pe Jeff Thrasher.

Linda Gray și regretatul său fiu jpg

Acesta avea doar 56 de ani și a pierdut lupta cu leucemia, moartea lui a devastat-o pe actriță. „A fost cea mai bună, mai amuzantă, cea mai dulce ființă umană….. a adus lumii o asemenea dragoste și a fost iubit de toată lumea!” a scris Linda atunci.

Din lunga sa căsnicie cu Ed Thrasher Linda Gray are și o fiică, iar aceasta îi seamănă perfect. I-a călcat pe urme nu doar în ceea ce privește aspectul fizic, ci și în privința carierei. Kehly Sloane este la rândul său actriță și mamă a doi băieți, Jack şi Ryder Sloane. Nepoții aceștia îi bucură sufletul Lindei Gray.

Cum reușește totuși artista să nu-și arate vârsta, să pară cu 20 de ani mai tânără?

Ei bine, este pasionată de hrană curată, ia suplimente, face mișcare zilnic și practică, pe cât posibil, gândirea pozitivă.

De pe lista sa de suplimente nu lipsesc multivitaminele, Complexul de B, Omega3, enzimele digestive, vitamina D, ginseng, coenzima Q10, ciupercile Reishi, extract de colostru, extracte de ceai verde, quercitină și probiotice.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg