Cum arată mama lui Melanie Griffith, actriţa Tippi Hedren, la 88 de ani?

3 septembrie, 2018
FOX's Fall Eco Casino Party jpeg

A fost descoperită de Alfred Hitchcock, în 1961, după ce a apărut într-o reclamă televizată. De-a lungul carierei sale îndelungate a apărut în peste 80 de filme, succesul culminând cu peliculele ”The Birds (1963)”, pentru care a primit un Glob de Aur, şi cu ”Marnie (1964)”. Astăzi, Tippi trăieşte departe de agitaţia hollywoodiană, lăsându-şi fiica (n.r. Melanie Griffith) şi nepoata (n.r. Dakota Johnson) să se bucure de lumina reflectoarelor.

Tippi Hedren şi Alfred Hitchcock (1964)

Totuşi, recent, Melanie Grififth s-a gândit să le ofere fanilor internauţi un mic update despre mama sa, postând o imagine recentă cu actriţa Tippi Hedren, în vârstă astăzi de 88 de ani. Cu zâmbetul pe buze şi o siluetă ca trasă prin inel, Tippi le transmite salutări fanilor chiar dintr-o rezervaţie de animale sălbatice pe care fundaţia sa o finanţează, ”Sambala Preserve”.

Prezent. Tippi, în rezervaţia finanţată de ea

Tippi iubeşte animalele sălbatice

După cum era de aşteptat, fotografia a strâns rapid nenumărate reacţii, mulţi bucurându-se s-o vadă pe celebra Tippi Hedren într-o formă fizică atât de bună. În imaginea respectivă, starul hollywoodian apare îmbrăcată într-o rochie lungă, care prezenta un imprimeu floral, şi care îi urma fidel linia corpului.

2008. Tippi alături de fiică şi nepoată, dar şi de fostul soţ al lui Melanie, Antonio Banderas

Tippi deţine o fundaţie, numită ”Roar Fundation”, încă din 1983. Numele organizaţiei vine de la un film de aventură, din anul 1981, în care a apărut alături de fiica ei, Melanie Griffith (61). Regizorul filmului a fost chiar Noel Marshall, pe atunci soţul actriţei. Mai mult de atât, pelicula a inclus o scenă reală, în care Melanie, pe atunci în vârstă de 14 ani, a fost atacată de un leu, în timp ce Tippi încerca s-o salveze din ghearele fiarei. Din păcate, pelicula s-a dovedit a fi un eşec, reuşind să aducă doar 12 milioane de dolari în conturi, în timp ce investiţia a fost de 17 milioane de dolari.

Scenă reală, inclusă în filmul ”Roar”Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg