Cum arăta Marina Almăşan atunci când intra în televiziune. Bărbatul alături de care apare în fotografie: "Am avut ceva mai mult noroc decât asistentul meu actual, angajându-mă imediat în TVR, şi nu aşteptând 10 ani “mila şefilor”

7 ianuarie, 2022
5 marina2 jpg jpeg

Marina Almăşan are multe amintiri frumoase din perioada în care îşi făcea debutul în televiziune şi în avea ca mentor pe Mihai Tatulici. Memorabilă a fost pentru cunoscuta prezentatoare şi întâlnirea cu Ion Raţiu.

1 marina1 jpg jpeg

“Unul din vechii lucrători ai TVR mi-a făcut o surpriză imensă : mi-a trimis o fotografie …”din trecutul îndepărtat” ( ei, nu chiar din preistorie! ) . Culmea este că , privind-o, mi-am amintit perfect momentul în care a fost făcută. Se întâmpla la începutul anilor ‘90 , iar eu eram în primul meu an de televiziune. Eram un soi de “Costin” al lui Mihai Tatulici ( doar că eu am avut ceva mai mult noroc decât asistentul meu actual, angajându-mă imediat în TVR, şi nu aşteptând 10 ani “mila şefilor”). În fotografie, ne aflam la una din ediţiile “Veniţi cu noi pe programul 2”, mai precis la Hanul lui Manuc, unde special-guest starul ediţiei era - vi-l mai amintiţi? - Ion Raţiu, parlamentarul cu papion, cel care a şi candidat, la un moment dat, la preşedinţia României.

În rest…emoţiile mele nu se văd ( dar ele există, vă asigur, şi sunt “cât casa”!) , se zăreşte doar veşnicul meu breton şi zâmbetul relaxat al mentorului meu, pe care îl secondam în prezentare, făcând , de regulă, pe atunci, anunţurile mai..”indigeste” : gen : numărul de telefon în direct, mesajele de la telespectatori, sponsorii, numele gazdelor şi cărţile de vizită ale invitaţilor emisiunii.

…31 de ani şi mai bine…Doamne, cum zboară timpul! …”, poveseşte Marina.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg