Cum arată Mila Kunis la două săptămâni de când a născut

14 decembrie, 2016
mila ashton jpeg

Pe 30 noiembrie, Ashton Kutcher şi soţia sa, actriţa Mila Kunis, au devenit părinţi pentru a doua oară. Timp de două săptămâni, cei doi au fost de nevăzut, ocupându-se în totalitate de nou-născutul Dimitri Portwood, dar şi de fetiţa lor în vârstă de doi ani, pe nume Wyatt Isabelle.

Îşi fac timp pentru ei

Ieri, însă, Mila şi Ashton i-au lăsat pe cei prichindei în grija altcuiva şi au ieşit la o plimbare romantică. Cei doi actori au fost surprinşi de paparazzi plimbându-se de mână într-un parc din Los Angeles. Îmbrăcaţi lejer şi zâmbitori, Mila şi Ashton par relaxaţi şi lipsiţi de griji.

Mda, ne bucurăm să vedem că-ntr-o perioadă atât de aglomerată cei doi găsesc timp doar pentru ei. Poate că acesta este, de fapt, secretul relaţiei lor de succes, faptul că indiferent de cine şi de ce, ei doi întâmpină totul împreună, cu zâmbetul pe buze. Sperăm să-i vedem în această ipostază şi peste zeci de ani.

Revenind la aspectul Milei, trebuie să recunoaştem că actriţa de 33 de ani arată nesperat de bine, având în vedere că luase destule kilograme în timpul sarcinii şi că au trecut doar câteva zile de când a devenit mămică pentru a doua oară.

Mila şi Ashton s-au căsătorit în iulie 2015, printr-o ceremonie secretă, la care au luat parte doar prietenii apropiaţi şi, bineînţeles, fiica lor Wyatt Isabelle.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg