Cum arată moştenitorii lui Hugh Hefner

2 octombrie, 2017
Playboy Mansion Hosts Annual Halloween Bash jpeg

Creatorul imperiului Playboy a lăsat în urmă o nevastă de doar 31 de ani, dar şi patru copii

Este vorba despre cei trei fii şi o fiică rezultaţi din cele două mariaje anterioare ale lui Hugh: cel cu Millie Williams, care a durat între 1949 şi 1959, şi cel cu Kimberley Conrad (fostă Playmate of the Year), dintre 1989 şi 2010. David Hefner are 62 de ani şi este fiul lui Millie. Sora lui, Christie, are 64 de ani. Din cea de-a doua căsnicie, Hugh i-a avut pe Marston, de 27 de ani, şi pe Cooper, de 26 de ani.

David (dreapta) şi Marston Hefner

Cel mai tânăr, Cooper, pare şi cel mai ambiţios. Cel puţin pentru vârsta lui. Este chief creative officer la Playboy Enterprises. Lui Marston, crescut la conacul Playboy, i-a cam plăcut să intre în necazuri. În 2012, a fost arestat pentru că îşi atacase iubita, pe Claire Sinclair - tot o Playboy Playmate. Drept urmare, a fost obligat să urmeze vreme de un an un program special pentru persoanele violente.

Cel mai în vârstă dintre băieţi, David are o firmă de grafică computerizată şi consultanţă IT, preferând să stea departe de brandul Playboy. Iar unica fiică a lui Hugh, Christie, a fost cât se poate de implicată în afacerea familiei. A lucrat pentru Playboy timp de 30 de ani, fiind 20 de ani CEO al Playboy Enterprises. În 2009, s-a retras (în favoarea mai tânărului frate Cooper), alegând să se dedice muncii caritabile. A fondat Hugh M. First Amendment Award şi a adunat 30 de milioane de dolari în beneficiul bolnavilor de SIDA.

Despre cei patru copii ai săi, Hugh a recunoscut că le-a fost mai degrabă un tată absent. "Am avut mereu două familii. Una dintre ele era revista. Tot timpul munceam noaptea."

Cooper şi Christie Hefner.

Cooper Herfner şi actriţa Scarlett Byrne

Hugh Hefner, alături de cei trei fii ai săi.

Cooper, Hugh şi Crystal Hefner.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia