Cum arată Roxana Vancea în a 25-a săptămână de sarcină. Bruneta are un fizic de invidiat

11 august, 2021
1 vancea jpg jpeg

Orele de sport şi antrenamentele susţinute dau roade şi în cazul Roxanei Vancea. Frumoasa brunetă trece prin sarcină fără probleme şi cu o siluetă încă de invidiat.

Roxana şi-a pozat burta de gravidă şi chiar a făcut un colaj înainte şi după pe secţiunea de poveşti Instagram. Iar mari diferenţe nu sunt. O împătimită a sportului, fostei asistente de la Neaţa abia i se vede sarcina. ”Before and 25weekspregnant” a scris Roxana Vancea în dreptul colajului foto în care le-a arătat celor din mediul online cum i s-a schimbat siluetă de când poartă în pântec un copil.

5 vancea png png

Soţia lui Dragoş Paiu a dezvăluit ce pofte are în timpul sarcinii şi mai ales câte kilograme a acumulat de când  a rămas însărcinată. Cum fiecare femeie gravidă se confruntă cu ceva probleme în sarcină şi Roxana Vancea a trecut prin ele.

stanga
dreapta
2 vancea1 jpg jpeg
3 cum arata roxana vancea in a 25 a saptamana de sarcina bruneta are un fizic de invidiat jpg jpeg
1 vancea jpg jpeg
5 vancea png png

”S-au schimbat foarte puţine lucruri în viaţa mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare şi mai pot face multe activităţi cu Milan şi cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme. Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte. Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunţat la dulciuri. Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el.

Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei şi mai ales partenera lor de joacă. Nu ştiu dacă mă va ajuta cineva. Mama şi soacra mea îşi doresc să mă ajute şi ştiu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca”, a spus Roxana Vancea  pentru cancan.ro.

Foto: Instagram