Cum arată Roxana Vancea în a 25-a săptămână de sarcină. Bruneta are un fizic de invidiat

11 august, 2021
1 vancea jpg jpeg

Orele de sport şi antrenamentele susţinute dau roade şi în cazul Roxanei Vancea. Frumoasa brunetă trece prin sarcină fără probleme şi cu o siluetă încă de invidiat.

Roxana şi-a pozat burta de gravidă şi chiar a făcut un colaj înainte şi după pe secţiunea de poveşti Instagram. Iar mari diferenţe nu sunt. O împătimită a sportului, fostei asistente de la Neaţa abia i se vede sarcina. ”Before and 25weekspregnant” a scris Roxana Vancea în dreptul colajului foto în care le-a arătat celor din mediul online cum i s-a schimbat siluetă de când poartă în pântec un copil.

5 vancea png png

Soţia lui Dragoş Paiu a dezvăluit ce pofte are în timpul sarcinii şi mai ales câte kilograme a acumulat de când  a rămas însărcinată. Cum fiecare femeie gravidă se confruntă cu ceva probleme în sarcină şi Roxana Vancea a trecut prin ele.

”S-au schimbat foarte puţine lucruri în viaţa mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare şi mai pot face multe activităţi cu Milan şi cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme. Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte. Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunţat la dulciuri. Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el.

Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei şi mai ales partenera lor de joacă. Nu ştiu dacă mă va ajuta cineva. Mama şi soacra mea îşi doresc să mă ajute şi ştiu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca”, a spus Roxana Vancea  pentru cancan.ro.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg