Cum arată Salma Hayek, cu adevărat? Imagini fără filtre, cu actrița nemachiată și nevopsită

7 iunie, 2023

Salma Hayek știe să-și facă o apariție de neuitat la evenimente, însă pe contul personal de socializare, dorește să se arate fanilor săi cu sinceritate, așa cum este cu adevărat.

Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg

O realitate tristă a acestor vremuri este că unii artiști sunt de-a dreptul de nerecunoscut în viața adevărată, dacă folosesc filtre în toate fotografiile lor. Nu este cazul lui Salma Hayek, care își asumă aspectul fizic la 56 de ani.

Evident că postează și imagini cu ea atunci când este machiată, însă are grijă să aducă actualizări în permanență ce țin de look-ul său. Așadar, și-a îmbrățișat recent vârsta și aspectul natural și s-a pozat pentru fanii din online fără filtre, machiaj și fără să aibă părul vopsit.

Salma Hayek și-a făcut publice firele albe de păr și ridurile firești, la 56 de ani!

Salma Hayek, Instagram (1) jpg

”M-am trezit și număr câte riduri am și câte fire albe de păr m-au invadat.”, a glumit actrița pe Instagram. În imagine, părul divei este scăldat de razele soarelui, în felul acesta ”imperfecțiunile” sunt mai vizibile ca oricând.

Fanii au apreciat gestul vedetei, iar Salma Hayek a primit numeroase complimente și felicitări: ”Mulțumim că te arăți așa cum ești!”, ”Bravo că-ți arăți frumusețea naturală.”, ”E un gest de asumare, vedem că anii nu iartă pe nimeni, nici măcar pe vedete”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Salma Hayek, Instagram (2) jpg

Salma Hayek are o relație foarte strânsă cu urmăritorii săi, pe care îi încântă cu momente din viața sa de zi cu zi. Pe Instagram arată cum se va îmbrăca la evenimente, ce o amuză și cum își petrece timpul liber. Anul trecut, a precizat că frumusețea sa fără vârstă pare a se datora genelor de femeie latina. Actrița adoră să danseze și să petreacă cât mai mult timp în costum de baie. Nu se ferește de razele soarelui, însă pielea sa arată foarte bine și hidratată. Salma Hayek a mărturisit că-și ia colagenul din supa de oase și că are o cremă minune pe care o aduce din Mexic, nu se găsește în SUA.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg