Cum arată Salma Hayek, cu adevărat? Imagini fără filtre, cu actrița nemachiată și nevopsită

7 iunie, 2023

Salma Hayek știe să-și facă o apariție de neuitat la evenimente, însă pe contul personal de socializare, dorește să se arate fanilor săi cu sinceritate, așa cum este cu adevărat.

Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg

O realitate tristă a acestor vremuri este că unii artiști sunt de-a dreptul de nerecunoscut în viața adevărată, dacă folosesc filtre în toate fotografiile lor. Nu este cazul lui Salma Hayek, care își asumă aspectul fizic la 56 de ani.

Evident că postează și imagini cu ea atunci când este machiată, însă are grijă să aducă actualizări în permanență ce țin de look-ul său. Așadar, și-a îmbrățișat recent vârsta și aspectul natural și s-a pozat pentru fanii din online fără filtre, machiaj și fără să aibă părul vopsit.

Salma Hayek și-a făcut publice firele albe de păr și ridurile firești, la 56 de ani!

Salma Hayek, Instagram (1) jpg

”M-am trezit și număr câte riduri am și câte fire albe de păr m-au invadat.”, a glumit actrița pe Instagram. În imagine, părul divei este scăldat de razele soarelui, în felul acesta ”imperfecțiunile” sunt mai vizibile ca oricând.

Fanii au apreciat gestul vedetei, iar Salma Hayek a primit numeroase complimente și felicitări: ”Mulțumim că te arăți așa cum ești!”, ”Bravo că-ți arăți frumusețea naturală.”, ”E un gest de asumare, vedem că anii nu iartă pe nimeni, nici măcar pe vedete”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Salma Hayek, Instagram (2) jpg

Salma Hayek are o relație foarte strânsă cu urmăritorii săi, pe care îi încântă cu momente din viața sa de zi cu zi. Pe Instagram arată cum se va îmbrăca la evenimente, ce o amuză și cum își petrece timpul liber. Anul trecut, a precizat că frumusețea sa fără vârstă pare a se datora genelor de femeie latina. Actrița adoră să danseze și să petreacă cât mai mult timp în costum de baie. Nu se ferește de razele soarelui, însă pielea sa arată foarte bine și hidratată. Salma Hayek a mărturisit că-și ia colagenul din supa de oase și că are o cremă minune pe care o aduce din Mexic, nu se găsește în SUA.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg