Cum arăta senzuala Salma Hayek înainte de-a fi mamă!

8 ianuarie, 2016
NO RESTRICTIONS jpeg

Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood este Salma Hayek. Cu formele sale apetisante şi voluptuoase, dar şi cu talia ei minusculă, ea a cucerit lumea de când a păşit în Cetatea Filmului.

Aşa arăta Salma la 40 de ani: excepţional!

Acum în vârstă de 49 de ani, bruneta are la fel de mult sex-appeal ca odinioară, însă recunoaşte că nu mai are talia şi supleţea de atunci. Totuşi, se simte mai bine ca oricând! Chiar ieri, Salma a postat o fotografie pe Instagram purtând un bikini sumar, o eşarfă albă în jurul taliei şi o bustieră avantajoasă pentru decolteul  său generos. Exact aşa arăta înainte de sarcină – are o fiică, Valentina, de opt ani. “Asta era talia mea înainte de sarcină. Acum nu mai e la fel, dar viaţa mea e mult mai frumoasă.”, a comentat  actriţa de 49 de ani despre corpul ei.

Salma Hayek şi Valentina Paloma Pinault, fiica ei

Cu toate acestea, şi acum, ca mamă a unei fete şi ca soţie a miliardarului Francois-Henri Pinault, Salma Hayke arată senzaţional. Decolteul ei atrage mereu privirile pe covorul roşu, pentru că şi-l pune în valoare de fiecare dată cu rochii decoltate şi revelatoare.

Salma şi Francois Henri Pinault

Exemplu stă şi apariţia ei din noiembrie, la un eveniment din Londra, când a purtat clasica ei rochie cu decolteu abisal. Desigur, nu e singurul exemplu care să ilustreze că focoasa actriţă emană tinereţe şi frumuseţe şi-acum, ca şi acum câţiva ani buni.

Salma Hayek arată fabulos şi la 49 de ani!