Cum arată şi ce face astăzi Tomiţă, prima ispită care a făcut sex la „Insula iubirii“? Bărbatul este de nerecunoscut!

12 februarie, 2019
1 tomi giurgia insula iubirii jpg jpeg

Anul 2015 a adus în România o emisiune care reuşea să cucerească audienţa şi să stârnească foarte multe controverse, „Insula iubirii“, deoarece la ore de maximă audienţă erau aduse pe micile ecrane scene erotice, aproape porno.

Atunci ajungeau în faţa publicului opt cupluri care trebuiau să-şi testeze iubirea departe de casă, în Thailanda, în timp ce printre ei se aflau mai multe ispite. Aşa cum era de aşteptat şi cum s-a întâmplat apoi în toate sezoanele „Insula iubirii“, atât bărbaţii, cât şi femeile au picat în ispită, iar multe relaţii s-au destrămat din cauza emisiunii de la Antena 1.

În primul sezon, cei care au fost mult timp în centrul atenţiei au fost Deea, care ajunsese la „Insula iubirii“ alături de Cristian, şi Tomiţă, cel care i-a fost ispită şi a reuşit să o cucerească pe tânăra care spunea la vremea respectivă că este studentă la Tehnică dentară şi pasionată de fitness.

image

Deea şi Tomiţă au fost şi primii concurenţi care au făcut sex la ediţia din românia a emisiunii „Insula iubirii“, iar după ce au revenit în ţară au continuat relaţia pentru un timp, după care ei s-au despărţit, fiind amândoi ispite în cel de-al doilea sezon al show-ului.

În prezent, dacă ar fi să ne luăm după informaţiile apărute pe internet şi după imaginile pe care Tomiţă le postează pe reţelele de socializare, el ar fi model pentru diferite branduri producătoare de costume masculine, dar ar fi şi dezvoltator imobiliar. În cele mai recente fotografii postate de fosta ispită de la „Insula iubirii“ pe reţelele de socializare, Tomiţă este de nerecunoscut, având un aspect fizic total diferit faţă de perioada „Insula iubirii“.

Mai multe fotografii cu Tomiţă puteţi vedea în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg