Cum arată şi ce vârstă au copiii lui Brigitte Năstase

31 decembrie, 2019
8 brigitte si ilie nastase jpg jpeg

Brigitte Năstase a fost căsătorită în repetate rânduri. Din două relaţii, aceasta are doi copii, un băiat şi o fetiţă care au crescut mult. Ce transformaţi sunt!

Brigitte Pastramă, fostă Năstase, este fericită acum în braţele actualului soţ Florin. Sunt într-o vacanţă de vis, depate de România. Vedeta nu şi-a luat însă şi copiii cu ea. Aceasta are un băiat şi o fetiţă.  

Robert Sfăt este deja de mult timp major, astfel, rămânănd capul familei. Tânărul are 19 ani şi a urmat cursurile liceului cu predare în limba germană, şi îşi doreşte mult să devină DJ. Octavian Sfăt, tatăl lui Robert, s-a stins din viaţă în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani.

Sara, singura fetiţă a lui Brigitte Sfăt, este rezultatul mariajului cu Ovidiu Terj, bărbatul cu care bruneta a fost din 2006 până în 2010. „Robert are 19 ani. El este mai mare, a zis că îmi face muzică, vrea să se facă DJ. Aş vrea să fiu foarte apropiată de fiul meu, care, oricum, mă păcăleşte cum vrea el”, a declarat Brigitte Sfăt, în anul 2015, întrebată de relaţia cu fiul său.

Brigitte Năstase a dus o viaţă grea. A făcut puşcărie

În 2002, Brigitte a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt cu care a fost căsătorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a două cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case.

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg