Cum arată şi ce vârstă au copiii lui Brigitte Năstase

31 decembrie, 2019
8 brigitte si ilie nastase jpg jpeg

Brigitte Năstase a fost căsătorită în repetate rânduri. Din două relaţii, aceasta are doi copii, un băiat şi o fetiţă care au crescut mult. Ce transformaţi sunt!

Brigitte Pastramă, fostă Năstase, este fericită acum în braţele actualului soţ Florin. Sunt într-o vacanţă de vis, depate de România. Vedeta nu şi-a luat însă şi copiii cu ea. Aceasta are un băiat şi o fetiţă.  

Robert Sfăt este deja de mult timp major, astfel, rămânănd capul familei. Tânărul are 19 ani şi a urmat cursurile liceului cu predare în limba germană, şi îşi doreşte mult să devină DJ. Octavian Sfăt, tatăl lui Robert, s-a stins din viaţă în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani.

Sara, singura fetiţă a lui Brigitte Sfăt, este rezultatul mariajului cu Ovidiu Terj, bărbatul cu care bruneta a fost din 2006 până în 2010. „Robert are 19 ani. El este mai mare, a zis că îmi face muzică, vrea să se facă DJ. Aş vrea să fiu foarte apropiată de fiul meu, care, oricum, mă păcăleşte cum vrea el”, a declarat Brigitte Sfăt, în anul 2015, întrebată de relaţia cu fiul său.

Brigitte Năstase a dus o viaţă grea. A făcut puşcărie

În 2002, Brigitte a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt cu care a fost căsătorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a două cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case.

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg