Cum arată şi cu ce se ocupă, acum, Sylvia Sîrbu, fosta solistă a trupei A.S.I.A. A renunţat la muzică şi se lansează în afaceri: “Gata cu secretele”

30 decembrie, 2020
11 screenshot 2020 12 30 at 09 24 33 png png

După ce colaborarea cu Deejay Rynno a luat sfârşit, la fel şi căsnicia cu Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, Sylvia a intrat într-un con de umbră, alegând calea echilibrului interior şi a regăsirii de sine prin yoga şi meditaţie, dorind să-şi deschidă chiar şi propria afacere.

După plecarea din trupa A.S.I.A, viaţa Sylviei Sîrbu a fost ca un carusel. Acuzată de adulter de către fostul soţ, cântăreţul şi prezentatorul Andrei Ştefănescu, cei doi au divorţat, iar ea a sperat într-o carieră reinventată. Deşi nu se cunosc motivele, Sylvia a renunţat la muzică după ce partenerul ei de scenă, Deejay Rynno, a emigrat în Suedia. Pentru a se regăsi, Sylvia a ales calea meditaţiei prin yoga, urmând nişte cursuri de hatha, practică prin care ne purificăm psihic şi fizic, dar şi cursuri de dezvoltare personală: “ Drumul spre vindecare poate fi lung şi anevoios, cu treceri de la extaz la agonie, cu zile în care crezi că ai scăpat de trecut, cu cărţi care-ţi promit că vei fi vindecat, fericit şi plin de bani sau cursuri care abundă de reclame marketizate şi care pretind că-ţi “ard” karma din 7 vieţi anterioare :)). În tot acest iureş de informaţii şi experienţe, este dificil să alegi ce-i mai bine pentru ţine şi cum să ţii pasul cu “trezirea” spirituală.”, declara ea pe reţelele sociale. 

3 51278373 10210518753084722 4466920752691544064 o jpg jpeg

Câtăreaţa se autointitulează #profadezen în mediul online şi militează pentru conectare cu natura, detox emoţional şi tehnologic şi regăsirea prin meditaţie: “ Am ajuns să preţuiesc din ce în ce mai mult liniştea şi calmul, iar principiul offline is the new luxury mi se potriveşte de minune. Dacă ar fi după mine, mi-aş petrece vara colindând munţi şi locuri încărcate de istorie, evitând haosul de orice fel şi aglomeraţia. Sper că într-o bună zi să am toate resursele necesare încât să fac asta şi totul să se desfăşoare în armonie cu sufletul, fără nici un fel de compromis social, emoţional sau de oricare alt fel. Simt nevoia de împământare, de natură, de zen, de conectare, de stare de flux, de energie creatoare.... Pe scurt, aş pleca ÎN LUME....mâine dacă se poate”

4 52605209 10210610101248369 7623676068339122176 o jpg jpeg

La final de an, Sylvia a mărturisit comunităţii ei că planurile i-au fost dejucate de pandemie şi că intenţionează să-şi deschidă o nouă afacere ce va avea legătură cu evoluţia ei spirituală din ultimii ani, numai că birocraţia a ţinut-o pe loc: “ Nici nu ştiu cum să descriu anul care tocmai se încheie.... Un an care ne-a scos pe toţi din zona de confort, ne-a testat limitele, nervii, răbdarea şi anduranţă. Pentru mulţi s-au încheiat drumuri sau capitole de viaţă, relaţii, căsnicii sau prietenii. Un an al schimbărilor bruşte în care am fost nevoiţi să ne “reinventăm”. 2020 ne-a învăţat că “viaţă bate filmul” for real 😋. Pentru mine a fost un epuizant din multe puncte de vedere. Dacă la început credeam că va fi un an “sabatic” în care mă voi ocupă mai mult de mine şi de pasiunile mele, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai provocatori, cu multe teste, lecţii şi infinite amânări. Practic, eu chiar am pus temeliile unui nou capitol din viaţă mea şi aş vrea să spun că totul s-a întâmplat natural şi lucrurile s-au desfăşurat cum scrie în “legea atracţiei” dar realitatea este de cele mai multe ori diferită de ceea ce se scrie în cărţile de dezvoltare personală. Mi-am dorit din suflet, din inima, din toată fiinţă mea, că de Crăciunul asta să fie totul gata şi să va dăruiesc cel mai frumos cadou - toată muncă mea de peste an care este pentru voi! Ultimele 2 luni au fost o birocraţie agonizantă, care nu depinde de mine ci de cei care trebuie să aprobe astfel de proiecte. Şi din pricina pandemiei, totul se mişcă extrem de greu, durează chiar şi câteva săptămâni să răspundă cineva la un mail. Tot ce ţinea de mine, am făcut! Chiar dacă nu vă pot dărui de Crăciun ce mi-am propus, cu siguranţă Moşul va veni în ianuarie, la început de an. Gata cu secretele, abia aştept să va povestesc toată detaliile călătoriei mele. Vă mulţumesc din toată inima celor care au rămas alături de mine, celor care m-au susţinut cu mesaje şi gânduri bune, celor care mi-au fost aproape şi au crezut în mine. Nu a fost uşor, însă în anul 2021 veţi şi părtaşi la etapă 2 a proiectului meu minunat. Să aveţi parte de sărbători liniştite şi fericite şi ne vedem curând pe story! Va super iubesc şi mă înclin cu multă recunoştinţă! Together forever! #profadezen”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg