Cum arată şi cu ce se ocupă al treilea fiu al lui Julio Iglesias - Miguel împlineşte azi 23 de ani. Îşi doreşte faimă, asemenea fraţilor Julio Jr. şi Enrique Iglesias?

8 septembrie, 2020
1 miguel 1 jpg jpeg

Miguel este sărbătorit în aceeaşi lună ca faimosul lui tată: azi, el împlineşte 23 de ani, iar Julio Iglesias va face 77 de ani pe 23 septembrie

El este fiul cel mare al artistului spaniol din cea de-a doua căsnicie, cea cu modelul olandez Miranda Rijnsburger, cu 22 de ani mai tânără decât el. Mai exact, din relaţia cu ea. Pentru că Julio şi Miranda au cinci copii şi toţi erau deja născuţi în 2010, la momentul nunţii lor de la Marbella: Miguel, născut în 1997, Rodrigo, venit pe lume în 1999, gemenele Cristina şi Victoria, născute în 2001, şi mezinul Guillermo, în 2007. Ei sunt moştenitorii lui Julio Iglesias care li se aduagă fiilor cei mari, cunoscuţi marelui public, Enrique şi Julio Jr., din primul mariaj al artistului, cel cu Isabel Preysler. Din acelaşi mariaj a rezultat şi fiica Chabeli, prolificul star spaniol având în total opt urmaşi. 

Astfel, pe linie masculină, după deja faimoşii Enrique şi Julio Jr., urmează Miguel, pe care publicul nu îl cunoaşte. Dar faima nu este un microb în familia Iglesias, astfel că Miguel nu îşi doreşte acelaşi drum în viaţă ca fraţii săi mai mari. Crescut departe de atenţia presei la Miami şi Punta Cana, unde tatăl lui are două proprietăţi luxoase, Miguel se bucură de o viaţă discretă. A flirtat şi el puţin cu muzica, ajutându-l pe fratele mai mic, Rodrigo, să producă muzică, dar asta doar ca hobby. A studiat Finanţele la Miami, iar acum lucrează la One Sotheby's International Realty, o agenţie imobiliară de lux, care se ocupă cu achiziţionarea şi vânzarea de case de lux din zona Miami. Este aceeaşi firmă la care lucrează mama fostei lui iubite, cu care a avut o relaţie stabilă, încheiată, însă, anul acesta. Interesant este că această fostă iubită, Danielle Obolevici, s-a născut în Rusia, dar trăieşte la Miami. Iar datorită rădăcinilor ei, mulţi apropiaţi au comparat-o cu Anna Kournikova, partenera lui Enrique Iglesias. Cu atât mai mult cu cât Danielle a participat la competiţii de tenis pentru amatori. Pasionat de schi nautic, călătorii şi maşini scumpe, Miguel conduce un BMW M5, dar are şi un Mercedes G-Class. Însă cum toate indiciile ne arată că nu îşi doreşte o carieră în muzică, îl aşteptăm cu noutăţi pe următorul în linie, Rodrigo Iglesias, de 21 de ani, cel despre care se spune că vrea să-i calce pe urme tatălui.

miguel 2 jpg jpeg

În curând, întreaga familie se va aduna la Punta Cana pentru a-l sărbători pe Julio Iglesias, pe care sperăm că aniversarea îl va găsi bine, de câţiva ani artistul declarând că este bolnav, fără a spune de ce boală suferă, iar la începutul lui august afişând o stare fragilă - a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa, după ce a căzut în casă. "N-a fost un accident grav", ne linişteşte artistul (foto jos, alături de soţia lui, Miranda).

julio si miranda gettyimages 1370082 jpg jpeg

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg