Cum arăta Smiley în copilărie şi ce secret ascunde de atunci. Mama sa i-a fost complice

11 martie, 2021
1 smiley jpg jpeg

A devenit tată pentru prima oară, dar cum arăta el în copilărie? Smiley a vorbit despre cele mai frumoase momente de când era mic şi despre cum mama sa i-a fost complice. 

Andrei Tiberiu Maria s-a născut pe 27 iulie 2983 în Piteşti, judeţul Arges. După spusele lui, în copilărie a fost un copil agitat, care nu stătea locului o clipă. Se pare că la  vârsta de 10 ani, Smiley şi-a dat seama că plăcerea de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta. A absolvit Şcoala Populare de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, iar apoi surprinzător, a urmat cursurile Facultăţii de Comerţ, de la Academia de Studii Economice.

Smiley a mai declarat acum ceva vreme că în clasele primare mama era complicele lui. Nu desena bine deloc, iar ea îl ajuta.

stanga
dreapta
3 smiley in copilarie 2 jpg jpeg
1 smiley jpg jpeg
4 smiley in copilarie 1 jpg jpeg
5 smiley 2 jpg jpeg

"Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru şcoală. Mama este desenator, deci ştie bine să le deseneze. Până când s-a prins învăţătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă şi nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu şi foarte urât. Am scris de doctor docent, deşi nu am nicio legătură cu medicina", a dezvăluit Smiley pe canalul de YouTube a lui Speak.

Artistul a adăugat că deloc nu ştie să deseneze, nici măcar un copac: "Ceea ce nu ştie lumea despre mine este că sunt dezastruos la desen, dar sunt atât de dezastruos încât nici măcar un copac nu ştiu să desenez frumos."

5 smiley 2 jpg jpeg

Smiley, primele declaraţii după ce a devenit tătic

Gina Pistol a născut o fetiţă pe 9 martie 2021.

"Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!'. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănătosă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!", a transmis Smiley în mediul online.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg