Cum arată solista trupei Roxette la 56 de ani?

26 februarie, 2015

Au trecut 25 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai mari hituri ale formaţiei suedeze Roxette, It Must Have Been Love, dar acest cântec încă sună bine, iar solista Marie Fredriksson, ajunsă acum la 56 de ani, reuşeşte să emoţioneze

Au trecut 25 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai mari hituri ale formaţiei suedeze Roxette, It Must Have Been Love, dar acest cântec încă sună bine, iar solista Marie Fredriksson, ajunsă acum la 56 de ani, reuşeşte să emoţioneze şi acum publicul care vine la concertele ei.

S-a întâmplat seara trecută, la Opera din Sydney, acolo unde Marie, la fel de slabă şi cu o tunsoare identică cu cea care a făcut-o faimoasă în anii ’90, a încântat publicul.

Asta în ciuda fragilităţii artistei, care, în 2002, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a unei tumori maligne la creier. Alături i-a stat şi colegul ei de trupă, Per Gessle, care a vorbit cu publicul şi l-a animat pe toată durata concertului.

Cât despre Marie, trebuie să recunoaştem că timpul n-a fost chiar blând cu suedeza, chipul ei fiind brăzdat de riduri, ceea ce, pe de altă parte, arată că talentata artistă n-a apelat la nicio procedură artificială de întinerire. Bilă albă pentru Marie!

Trupa Roxette se află în prezent într-un turneu care marchează aniversarea a 30 de ani de existenţă a formaţiei, iar în Australia vor mai susţine cel puţin două concerte.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

by

.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg