Cum arăta soţia lui Dani Oţil în urmă cu 11 ani, când prezenta modă pentru Catinca Roman?

22 septembrie, 2022

Blondă, slabă, versatilă, Gabriela Prisăcariu a fost mereu modelul perfect pentru catwalk. Iat-o în urmă cu un deceniu, într-o defilare pentru colecţia "Escale".

Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg

Era o vreme când Catinca Roman, actualmente Catinca Zilahy, scotea colecţie după colecţie. Şi nu doar ea. Lumea modei româneşti era animată de multe nume mari, creatori talentaţi lansaţi după Revoluţie, ale căror show-uri fashion încântau lumea mondenă din Bucureşti şi marile oraşe din România.

Într-o colecţie de arhivă, am găsit câteva fotografii de la prezentarea colecţiei "Escale" semnată Catinca Roman, din anul 2011. O colecţie cu rochii fluide din mătase, cu imprimeuri foarte viu colorate, unele chiar cu tentă exotică, pretabile oricărei veri hot. Printre manechinele prezente pe catwalk am remarcat-o şi pe Gabriela Prisăcariu, o tânără longilină foarte expresivă şi zâmbitoare, care făcea impresie instantaneu.

Soţia de acum a lui Dani Oţil a fost surprinsă şi în camera de machiaj, în timp ce se pregătea pentru marea defilare. Iar, în cadrul prezentării, a avut două ieşiri pe podium, în două ţinute diferite, o rochie mini oversize şi un outfit cu fustă animal print şi cămaşă, ambele accesorizate cu pălării fantezie.

De atunci şi până acum, cariera Gabrielei a evoluat şi a dus-o în multe colţuri din lume, a colaborat mult timp şi cu designerul Cătălin Botezatu, a suferit şi mai multe schimbări de look, fiind şi brunetă la un moment dat, şi a şi terminat între timp şi Facultatea de Drept Titu Maiorescu din Bucureşti. Constante au rămas, însă, chipul şi acea siluetă perfectă - pe care o afişează chiar şi acum, la 11 ani de la acel moment şi după o sarcină.

Poreclită la începuturi „Scorpia”, după ce a participat în urmă cu 7 ani la "Supermodels by Cătălin Botezatu" şi certurile zilnice cu colegele i-au adus acest nume, Gabriela Oţil nu s-a schimbat fizic prea mult de la acel show al Catincăi Roman, când avea doar 18 ani. Admirabil!

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg