Cum arăta soţia lui Dani Oţil în urmă cu 11 ani, când prezenta modă pentru Catinca Roman?

22 septembrie, 2022

Blondă, slabă, versatilă, Gabriela Prisăcariu a fost mereu modelul perfect pentru catwalk. Iat-o în urmă cu un deceniu, într-o defilare pentru colecţia "Escale".

Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg

Era o vreme când Catinca Roman, actualmente Catinca Zilahy, scotea colecţie după colecţie. Şi nu doar ea. Lumea modei româneşti era animată de multe nume mari, creatori talentaţi lansaţi după Revoluţie, ale căror show-uri fashion încântau lumea mondenă din Bucureşti şi marile oraşe din România.

Într-o colecţie de arhivă, am găsit câteva fotografii de la prezentarea colecţiei "Escale" semnată Catinca Roman, din anul 2011. O colecţie cu rochii fluide din mătase, cu imprimeuri foarte viu colorate, unele chiar cu tentă exotică, pretabile oricărei veri hot. Printre manechinele prezente pe catwalk am remarcat-o şi pe Gabriela Prisăcariu, o tânără longilină foarte expresivă şi zâmbitoare, care făcea impresie instantaneu.

Soţia de acum a lui Dani Oţil a fost surprinsă şi în camera de machiaj, în timp ce se pregătea pentru marea defilare. Iar, în cadrul prezentării, a avut două ieşiri pe podium, în două ţinute diferite, o rochie mini oversize şi un outfit cu fustă animal print şi cămaşă, ambele accesorizate cu pălării fantezie.

De atunci şi până acum, cariera Gabrielei a evoluat şi a dus-o în multe colţuri din lume, a colaborat mult timp şi cu designerul Cătălin Botezatu, a suferit şi mai multe schimbări de look, fiind şi brunetă la un moment dat, şi a şi terminat între timp şi Facultatea de Drept Titu Maiorescu din Bucureşti. Constante au rămas, însă, chipul şi acea siluetă perfectă - pe care o afişează chiar şi acum, la 11 ani de la acel moment şi după o sarcină.

Poreclită la începuturi „Scorpia”, după ce a participat în urmă cu 7 ani la "Supermodels by Cătălin Botezatu" şi certurile zilnice cu colegele i-au adus acest nume, Gabriela Oţil nu s-a schimbat fizic prea mult de la acel show al Catincăi Roman, când avea doar 18 ani. Admirabil!

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg
Actorul Bruce Willis și fiicele sale Rumer, Tallulah și Scout pe 30 aprilie 2006, Los Angeles, GettyImages jpg
vedete la beauty brunch (20) jpeg