Cum arată soţul actriţei din ”Anatomia lui Grey”? Ellen e îndrăgostită lulea de el!

20 iunie, 2017
ellen pompeo jpg jpeg

O ştim din rolul lui Meredith Grey, din serialul ”Anatomia lui Grey”. De-a lungul celor 13 sezoane, Ellen Pompeo le-a câştigat dragostea, simpatia şi fidelitatea fanilor, fiind una dintre cele mai de succes actriţe de seriale.

Ellen în rolul lui Meredith Grey

Ei bine, dacă pe ea o ştim mulţi dintre noi, soţul ei nu este tocmai un personaj cunoscut, asta şi pentru că nu are de-a face cu lumea filmelor sau cu lumea de la Hollywood. E, desigur, soţul unui star hollywoodian, însă Ellen a ţinut dintotdeauna ca viaţa ei privată să nu se împletească cu cea profesională. Chris e de profesie producător muzical, iar averea lui este de 10 milioane de dolari, în timp ce Ellen are în conturi 35 de milioane de dolari.

[caption id="attachment_391114" align="aligncenter" width="640"] Ellen şi soţul ei[/caption]

image

Chris Ivery îi este aproape în toate momentele importante şi se dedică 100% familiei sale. Împreună au trei copii, dintre care o fetiţă pe nume Stella, venită pe lume pe cale naturală în 2009, o alta pe nume Sienna, născută de o mamă surogat, şi un băieţel intitulat Eli Christopher, născut în luna decembrie a anului 2016, tot cu ajutorul unei mame surogat.

Soţul ei, Chris, cu mezinul familiei

Ellen Pompeo şi Stella

Ellen şi micuţul Christopher

Chris şi Ellen au o poveste de dragoste splendidă. Cei doi s-au cunoscut în 2003, într-un magazin alimentar din Los Angeles. A fost dragoste la vedere, căci din acel moment nu s-au mai despărţit. Chris a cerut-o pe Ellen în căsătorie chiar când aceasta împlinea 37 de ani. În 2007, în New York, şi-au jurat iubire veşnică, şi de atunci şi-o dovedesc, unul faţă de altul, zi de zi.

image

Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi la alergat, bucurându-se de o zi însorită, pe lângă reşedinţa lor din Loz Feliz.

Ellen Pompeo arată nemaipomenit

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson